Hírek

Új funkciók légi egységekhez

A modern katonai járműveket számos csúcstechnológia teszi hatékonyabbá, illetve segíti a túlélésben. A közelgő 1.97 “Viking Fury” frissítéssel érkezik pár ezek közül azon járművekhez, amik a valóságban is rendelkeztek velük.


Infracsapdák

https://coub.com/view/2a8qnp

Hatékony módja az infravörös önirányítású légiharc rakéták kicselezésére. A játékban eddig csak a helikoptereken volt megtalálható, de most már a repülők is meg fogják kapni, például az F-4E Phantom.

Az infracsapdák szórása el fogja téríteni a legtöbb légiharc rakétát, de ne felejtsük el, hogy kézzel irányított rakéták ellen ez mit sem ér.


Célbemérő rendszer (CCIP)

https://coub.com/view/2a8qmr

A modern harci helikopterek pilótái a munka egy részét ezután átadhatják a gépnek. Egy automata rendszer segít majd a pontos célzásban a géppuskákkal, gépágyúkkal és nemirányított rakétákkal.

Repülők (egyelőre alig néhány gép) esetében a bomba becsapódási helyét is tudja mutatni.


Földi célpontokat felderítő radar

Radarja nem csak a légvédelemnek lehet, ugyanúgy megtalálható légi járműveken és hajókon is. Mostantól néhány helikopter egy újfajta radart kap, amellyel képes lesz földi célpontokat felderíteni. Egyes radartípusok még azt is meg tudják különböztetni, hogy az adott jármű kerekes vagy lánctalpas.Ezek a fejlett radarok megjelölik a megtalált földi járműveket, majd egy gombnyomásra rá is tudják irányítani az irányzékot.


Új multifunkciós menü

Egy új multifunkciós menü érkezik, ami hasonlóan működik, mint az eddigi T-vel illetve K-val előhozható csapat- illetve osztagkommunikációs menü, csak mások az opciók.Az előzőekben bemutatott új radar is helyet kapott az új menüben, így – főleg konzolokon – sokkal egyszerűbb lesz a használata, mint eddig lett volna.


Ha minden jól megy pár napon belül itt az 1.97 “Viking Fury” frissítés!


Forrás: War Thunder

Kategóriák:Hírek

Tagged as: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s