Hírek

AH-64 Apache: A forgószárnyas törzsfőnök

Az 1970-es évek közepén kifejlesztett AH-64 Apache az egyik legismertebb és legszélesebb körben használt harci helikopter a világon. A hamarosan érkező 1.97 “Viking Fury” frissítésben nem egy, hanem egyből négy variáns fog bekerülni a játékba!


Röviden: Amerikai harci helikopter, a modern katonai hadviselés egy ikonja, mely egyensúlyt tudott teremteni a repülési tulajdonságok és a fegyverzet között.


Előnyök:

  • Remek repülési tulajdonságok
  • Erős támadó fegyverzet
  • Bónusz jutalmak (Az AH-64A Peten esetében.)

Hátrányok:

  • ¯\_(ツ)_/¯

image
image

Az Apache négy különböző variánsa fog érkezni most a játékba. Az amerikaiakhoz három: Az alap AH-64A, a fejlettebb AH-64D Longbow, illetve az izraeli prémium AH-64A Peten. A negyedik a Longbow brit variánsa, az AH Mk. 1.

Az AH-64A sebességéről két T700-GE-701 szabadturbinás hajtómű gondoskodik, melyek az egyenként 1770 lóerejükkel 307 km/h-ra tudják felgyorsítani a korai Apache-ot.

Az AH-64D Longbow picit hízott az elődhöz képest, így hiába a az erősebb T-700-GE-701C hajtómű, a végsebesség egy picit csökkent, 295 km/h-ra. A Longbow emellett megkapja a Hellfire II rakétákat is.


Háttérkép letöltés: 1920×1080 2560×1440 3840×2160

Azonban az Apache nem csak gyors, mozgékony is mellé. Már a tervezésnél lopakodásra készítették fel, azaz a környezethez minél közelebb maradva harcolhasson (nap-of-the-earth (NoE) flying), így sokkal könnyebben marad rejtve, és a radarok is nehezebben találják meg.

Ami a fegyverzetet illeti, az orrban található 30 mm-es M230E1 gépágyú mellett több más játékszert is magával tud vinni: Hydra 70 nemirányított rakétákat, akár 16 Hellfire rakétát, AIM-92 Stinger légiharc rakétákat, illetve az AH-64A esetében AIM-9L Sidewinder légiharc rakétákat.


Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.


A híres AH-64 Apache hamarosan érkezik az 1.97 “Viking Fury” frissítés részeként. A prémium AH-64A Peten ezúttal nem lesz előrendelhető, a csomagban a helikopter mellett 2000 GE és 15 nap prémium fiók van.


Forrás: War Thunder

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s