Hírek

Rövid kedvcsináló az új World War eseményhez — 2021./I.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Hamarosan™ érkezik a World War új szezonja, amiben változásokat eszközöl a gaijin. A fontosabb eltérések a “Offenzíva a Nyugat ellen” eseménytől:


Felszerelt járművek

A legutóbbi eseményen azon játékosok akiknek nem volt meg egy adott jármű, azt minden modifikáció nélkül kapták meg. Ez főleg a javító- és tűzoltókészlet hiánya miatt nagyon lecsökkentette a játékosok nyerési esélyét és szórakozási faktorát is.
Mostantól, hogy ilyen probléma ne legyen, mindenki – a ki nem fejlesztett járműveket – teljesen felszerelt állapotban kapja meg. Így nem jelent majd nehézséget vagy hátrányt, ha a játékos nem fejlesztette bizonyos nemzet járműveit.


Járműcsoportok

A járműcsoportosítás már régóta a WWM része, funkcionalitása nagyrészt változatlan marad.
A játékosok minden csoportból választhatnak egy meglévő járművet, a csatába ezt vihetik teljesen felszerelve (még akkor is, ha arra nincs meg minden modifikációjuk kifejlesztve.) Amíg azok, akinek nincs egyik járművük sem, azok a csoport alapértelmezett járművét használhatják. (Általában a leggyengébbet.)
Mostantól viszont a játékosok teljesen kifejlesztve és felszerelve kapják meg a járműveket. Illetve a csoportok mérete drasztikusan megnövekedett, így járművek sokkal nagyobb tárháza közül választhatnak majd a játékosok, hogy az adott csoportból melyiket szeretnék a csatába vinni. Premium és event járművek is a csoportokba kerültek, így az azokkal rendelkező játékosok a ritka járművüket is megmutathatják a csapatársaiknak és ellenfeleiknek.


Új küldetések

A kettővel ezelőtti WW eseményen a vízi járművek elég kis szerepet kaptak, a legutóbbin pedig nem is tudták képviseltetni magukat, ez viszont mostanra megváltozik. Új küldetéstípusok lesznek, mint a partraszállás és a tengerparti csaták, ezen csatákban a hajókra a tengerparti ütegek is komoly veszélyt fognak jelenteni, így a tengerészekre is sokkal nagyobb feladat fog hárulni az új WW eseményen.
Ez pedig magával vonzza a többi járműtípus nagyobb mértékű aktivitását is az adott csatákban. Az ütegek fontos célpontjai lesznek majd a légitámadásoknak, amik védelme tovább növeli a feladatok változatosságát. A tengerpart közelébe merészkedő hajók pedig a kisebb roncsok és szigetek mögött bujkáló csónakok támadásának lesznek majd kitéve.


Irányítók kompenzációja

A WW nem csak a csatákból, de a kis felülnézetes tologatós játékból is áll. Ennek kezelése viszont lefoglal bizonyos játékosokat, akik így nem tudnak akkora aktivitással részt venni a csatákban. Kompenzációként a felülnézetes játékban percenként egy akcióért (valami megmozdítása, stb) lehet szerezni egy aktivitás pontot.
Az irányítók aktivitásuk arányában fognak részesülni a csatákért kapott pontokból (200 a háború megnyeréséért, 40 az elvesztéséért, 5 egy csata megnyeréséért, 1 az elvesztéséért). Ezen pontokat külön táblázatban lehet majd megtekinteni, a elsők pedig ajándékban fognak részesülni.

Image - XBox Logo.png - The Nintendo Wiki - Wii, Nintendo ...

Egyéb tudnivalók

 • A hajók és csónakok RB sebzési modellel, AB irányítással, sebességgel és markerrel fognak rendelkezni.
 • Partraszállás és a cirkálók tüzérségi csapásának lehetősége hozzáadva a felülnézetes részhez.
 • A földi egységek jelölője (marker) mérete lecsökkentve, függőlegesen a járműtől távolabb (magasabbra) helyezve.
 • A küldetés célpontjai új jelölőt (markert) kaptak.
 • A felülnézetes játékban, mostantól nem lehet felszerelt fegyverzetet választani, ezt a feladatkör váltja le.
  Ahhoz, hogy egy vadász rakétával/bombával rendelkezzen ‘támadó/attacker’ feladatkört kell neki kiválasztani.
 • Mostantól a játékosok értékelésében sokkal nagyobb mértéket fog vállalni, hogy a feladat végrehajtásában mekkora részük volt.
 • Győzelmi esély megjelölve a csataleírásban.
 • Technikai vereség módosítva: ha egy csapat irányítói 20 percig nem adnak semmilyen utasítást a hadseregnek a háború technikai vereséggel véget ér az inaktív csapat számára. (Másik csapat nyer.)
 • Mostantól egy háború indításához nem elég 20 tag, 20 olyan játékos kell, aki rendelkezik legalább egy tier III-as járművel.
 • Újratöltési pontok hozzáadva menetoszlop(convoy), védelem(defense), és légvédelmi(air defense) küldetésekhez.
 • A harckocsielhárító ágyúk mostantól figyelembe fogják venni az előttük lévő akadályokat (dombok, épületek fák) azokon nem fognak keresztül lőni. (A bokrok csökkenteni fogják a bemérési távukat.)
 • A hiba, amiért a játékosok nem mindig kapták meg a csatákért járó pontjaikat: javítva.
 • A hiba, ami miatt a felülnézetes részben az egységek képesek voltak áthatolhatatlan terepen (folyók, hegységek) átmenni, vagy azok keresztül támadni: javítva.

Kategóriák:Hírek

Tagged as: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s