Rövid hírek

Rövid kedvcsináló az új World War RttW szezonhoz — Offenzíva a Nyugat ellen

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Július elején érkezik a World War mode új szezonja, amely a Offenzíva a Nyugat ellen nevet viseli. [A gaijin az utolsó pillanatban átnevezte Road to the West-re.]


Nem lesznek Markerek

A következő WW szezonra a “Realistic” harckocsicsaták beállításait fogják alkalmazni, minden járműtípusra. Ez azt jelenti, hogy nem lesz célzókör sem harckocsira sem repülőre, se marker nem lesz az ellenfél feje felett, se ikonja nem lesz a minimapon. Illetve a pilótáknak is jobban kell majd figyelniük, ugyanis az FM (flight model) is az RB-s lesz.


Leegyszerűsített kezelőfelület

Eddig minden csatát(hadszínteret) lehetett látni, így a játékosoknak az akkor inaktív lehetőség is megjelent. Mostantól csak az aktív fog látszani a földgömbön, illetve jobb oldalt. Tehát, ha csak éppen a Negyedik Arab-Izraeli háború folyik, akkor az Invázió a nyugatnémet határon nem fog megjelenni és vice versa.

[A telefonnal fotózott képernyőképet (is) az eredeti cikkből vettük át.]

Helicopter

A merevszárnyú mellett már a csavarrepülőgépek is képviselni fogják magukat a WW-ben. Külön bázisuk és speciális funkciójuk is lesz. A tologatós/”böngészős” részben a gyalogsági egységeket képviselő jelvényeket tudják majd mozgatni. (Ha a szállító gép elpusztul a szállított is vele megy a halálba.)
A játékmenet szempontjából külön típust fognak betölteni, így a hagyományos repülőgépekkel együtt is jelen lehetnek egy csatában (nem foglalják el egymástól a helyet.)


Xbox kompatibilitás

Ezentúl az Xbox One konzolon játszó játékosok számára is lehetőség nyílik a WW-n való részvételre, ehhez nincs más dolguk, mint az Xbox live felületükön bekapcsolni a cross-platform opciót, amit a ‘Settings → Account → Privacy and Security → Xbox Live Privacy → Details → Communication’ úton érhetnek el.

Image - XBox Logo.png - The Nintendo Wiki - Wii, Nintendo ...

Egyéb változtatások

  • A századok számára a jutalomszerzés megnehezítve. Mostantól ahhoz, hogy egy századnak tagjaként század jutalmat lehessen szerezni legalább 100 csatát le kell játszani.
  • Ha egy sereget bekerítenek az ellenséges reptéren az elveszíti képességét, hogy a reptéren ácsorgó gépek elpusztítására.
  • Tüzérségi ágyúk hangja hozzáadva a Földet mutató térképhez.
  • A győzelem és vereséghangok hangereje csökkentve.
  • A menetoszlopoknak ezentúl a megtett pályáját is jelzi majd egy szürke vonal, helyzetüket a rendszer ezentúl pontosabban fogja számolni.

3 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s