Hírek

Jövőbeli harckocsicsaták — áprilisi event

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Az idei áprilisi event-en, jövőbeli járművekkel vívhatunk harckocsicsatákat.

Az event-en a modern harcjárművekhez szükséges játékelemeket fogjuk ‘tesztelni’, így hamarosan számíthatunk a még újabb generációs járművekre a War Thunderben. [A Leo 2A5 vs T-90 (+heli) event-hez hasonlóan.]

Az esemény 2021. április 1. 13:00  és 2021. április 5. 11:00 között lesz elérhető. 

Résztvevő járművek

“Minotaur”

Aktív védelem, és álcázási rendszerek. 140 mm-es ágyú APFSDS, HEAT-FS, és HE-DF/RF lőszerrel és irányított rakétával. Hatalmas páncélzat, ami szemből szinte sérthetetlenné teszi, emellett [a mai páncélosok egyik legfejlettebb védelmi rendszerével] pedig aktív védelemmel is el van látva, ami egy plusz védelmet nyújt az ellenséges földi és légi veszélyforrásokkal szemben.

“Hydra”

Alapja és páncélvédelme közelíti a Minotaur-t, de az aktív védelem és a 140 mm-es ágyú helyett rakétavetővel van ellátva.
Rakétáit fedezék mögötti közvetlen rálátás nélkül is a célpontra tudja irányozni, akár automatikusan is. Ehhez segítségül állítható periszkópok és egy “Gryphon-3” felderítő drón is rendelkezésére áll. Amivel felülről is képes képet kapni, a csata menetéről és ezen információt az ellenség pozíciójának közlésére és ellenséges harckocsik közvetlen irányítású vagy automatikus rakétákkal való megsemmisítésére is fel tudja használni.

“Harpy”

A légvédelmi földi járművek királya. A légi egységek mellett drónok és ellenséges rakéták megsemmisítésére is kiválóan alkalmas.
Fegyverzete egy gépágyúból és földi  “fire and forget” rakétákból áll. Előbbihez páncéltörő, robbanó, közelségi robbanó és irányított löszerek is rendelkezésre állnak. Utóbbi pedig a radarrendszerének és a laser-es bemerőrendszerének köszönhetően, könnyedén el tud hárítani bármilyen légi célpontot.

“Wyvern”

Az event légi ura. Hatalamas sebesség és kiváló irányíthatóság jellemzi.
Bemérés nehezítő anyagokkal bevonva, és optimális fegyverzettel, mind légi, mind földi elhárító módban.
Természetesen mindegyikhez a legkorszerűbb fegyverek állnak rendelkezésére, irányított rakétákkal és pusztító bombákkal.


Az event-en résztvevők természetesen jutalmakat is kapnak, amik matricákban egy profilképben, illetve egy “Veteran 2077” titulusban merülnek ki. Mindegyikhez a megsemmisített ellenséges játékosok és az elpusztításban való segédkezések (assis-ok) összege számít. A három matricáért ezen összegnek a 10, 30 és 50, a proilképért 100, a tiitulusért 300-at kell elérni.

2 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s