Hírek

“World War”: jelentkezőket várunk

Kedves Játékosok!

Most, hogy a külső tényezők miatt fontosabbá vált dolgokat letudtuk (t6, franciák), újra teljes gőzerővel a “World War” mode-ra koncentrálunk!

Jelentkezés elküldése

Eddig csak századoknak adatott lehetősége betekinteni az eseménybe, de hamarosan, már a magányos farkasok is kipróbálhatják, eme csodás újdonságot, ahogy megígértük.
Immáron egyénileg is lehetőségetek nyílik majd megküzdeni egymással változatos színhelyeken, az adott helyhez illő járművekkel. (történelemhű járműkiosztás sajnos a tengelyhatalmi oldal fölénye miatt nem várható egyelőre, mivel a csatákban a két oldal ugyanannyi járművel fog indulni: 20 v 20)
A csatákat persze századok is vívhatják, de egy hadszíntéren több csata fog menni párhuzamosan, akár 150 játékost is igényelve, így bármelyik századnak szüksége lehet majd külső segítségre. (vagy egy-két szövetséges századra)
A csatákba bárki be tud csatlakozni, aki felvételt nyert a zárt bétába. Csatát és oldalt te választhatsz, és később is figyelemmel követheted a te általad választott oldal haladását az adott hadszíntéren.
Ne habozzatok, ha megtetszett még ma jelentkezzetek. Ne felejtsetek el magatokról sok szép és jót írni (állásinterview2.0), a ‘bug report’ pedig a legfontosabb, mert minden problémát csak akkor lehet orvosolni, ha tud róla az ember, jelentkezésetekkel, pedig a ‘Gazsi’ saját kis hibakeresőinek jelentkeztek.

Itt még több info-t meg tudtok nézni a “World War”-ról.

A WT magyar Wiki-jét pedig itt éritek el.

Figyelem, az első link angolul írott oldalra vezet, így az ott lévő szövegek megértéséhez, és a jelentkezéshez is, minimális angol tudás szükséges.

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s