Hírek

Elhúzódó összecsapások változás

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Játékosok!

Az elhúzódó összecsapások [Enduring Confrontation] játékmode-ot tovább fejlesztjük, hogy a simulator szerelmesei ne csak jól szórakozhassanak, de eredményeik megjelenítésre is kerülhessenek ezentúl.

Mostantól a csata eredményét (log-ját) nem a csatából való kilépéskor, hanem a csata végekor kapod meg, a csatában szerzett fejlesztési ponttal és ezüsttel egyetemben. Ez habár elsőre kedvezőtlen változásnak tűnhet, de így nem csak fejlődni tudtok majd, de az “Achievement”-eket is lehetőségetek lesz gyűjteni. Amikkel új álcafestésekhez, matricákhoz, titulusokhoz, medálokhoz és egyéb jutalmakhoz juthattok, anélkül hogy be kellene mennetek más (AB vagy RB) csatába. Azt is vegyétek figyelembe, hogy az SB csatákra hármas szorzó van, így habár sokkal lassabb egy csata, az előbbre jutásért sem kell majd tolakodni, bármelyik jó pilóta a maga tempójában is meg tudja csinálni majd ezen ‘küldetéseket’ miközben még élvezi is a játékot. (Nah ez hiányzik a WT-ből nagyon – a szerk.)il_2m_x_ju_87.jpg

Azt is vegyétek figyelembe, hogy győzelem esetén, kismértékű boost van a megszerzett fejlesztési pontra és ezüstre, habár azért még mindig a csatában hozott teljesítmény a fő mérvadó.


Forrás: War Thunder

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s