Hírek

Spitfire Mk.V: modellfrissítés és új változatok

Kedves játékosok!

A közelgő 1.77-es frissítésben, a War Thunder brit rajongói várakozással tekinthetnek a frissen frissített  Spitfire Mk.V verziókra. Bónuszként a repülőgép két további változata is elérhető lesz minden War Thunder pilóta számára. Nézzük meg közelebbről!

spitfire_mk5_1280x1024_logo_com_4fbc0c74c2f8b480354b8eb13852fcb4

A Spitfire Mk.V War Thunder veteránnak tekinthető. A kezdetektől fogva a játék részét képező gép, számtalan megbízást kapott az ötéves élettartama során a játékban és a harci hegek lassan kezdték kikezdeni a régi Spitfire-t. Ezért azt mondták, hogy a Spitfire Mk.Vb / trop és az Mk.Vc/trop modelleket átdolgozzák és új, kiváló minőségű textúrákat és modelleket adtak nekik, amelyek megfelelnek a legutóbbi minőségi járműmodell szabványoknak. A jelenlegi játékon belüli modellekhez képest az újak sokkal magasabb poligonszámot kaptak, valamint frissített HD textúrákat, amelyek összhangban vannak a nemrégiben frissített Spitfire modellekkel. Azonban egy kép többet ér ezer szónál, ezért nézd meg a frissített modellek megjelenését, illetve hogy milyen lenyűgöző munkát végeztek a 3D-s művészek.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A frissített trópusi modellek mellett az 1.77-es “Advancing Storm” frissítés két további módosítást tartalmaz az ötödik fő Spitfire változatra, nevezetesen: a standard, nem trópusi B és C verziókat. Ezek a játékban már jelen lévőekhez képest nem rendelkeznek olyan speciális módosításokkal, amelyek optimalizálják a trópusi körülmények között való használatukat. Az egyik ilyen módosítás – és a legjelentősebb – a porszűrő a repülőgép orra alatt. Ezt a funkciót eltávolítják a nem trópusi verziókból, és ezzel szemben a súly megtakarításai és a csökkentett légellenállás miatt enyhe teljesítménynövekedést mutatnak. A jó öreg Mk.Vb / trop szintén új prémium járműként jelenik meg az olasz repülési fán a III. rangban.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Találkozhatsz az új és továbbfejlesztett Spitfire Mk.V modellekkel a War Thunder légi csatáiban a következő 1.77-es “Advancing Storm” frissítéssben. Ne felejtsd el olvasni híreket a War Thunder Info-n, hogy naprakész legyél a War Thunder legújabb fejleményeiben.

Találkozunk a csatatéren!Az ÖSSZES 1.77 frissítéssel kapcsolatos cikket megtalálod az alábbi linken:

WT 1.77 frissítés újdonságai1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s