Hírek

Csendes Mennydörgés: az első próba

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Egy kiemelkedő küzdelem alakult ki a világ három nagy háborús ura között (?), és most a játékosok részt vehetnek benne, a legkorszerűbb tenger(felszín)alattjárók kapitányaként, bármelyik oldalon, kihasználva a tenger mindhárom dimenzióját (szélesség, hosszúság, mélység) ezen a hétvégén!

A játékmód március 31. 14 órától kezdődik, és április 3. 14 órakor ér véget.

Ezen próbán a játékosok az Egyesült Államok, Nagy Britannia vagy Oroszország tengerészeti hatalmát növelhetik azok legkorszerűbb tengeralattjáróját vezetve, egymást irányított torpedóval, vagy rakétával lőve.
A próbapálya neve Spitzbergen lesz, ahol a feladat egy pont elfoglalása lesz, ha a pontot az egyik csapat elfoglalja megnyeri a csatát. (Ballisztikus rakétaindító hely)

yasenkrasen-min

Az oroszok hadiflottáját egy Yasen-class képviseli, amely képes 3M-14K ‘Kalibr’ hajó és szárazföldi célpontok elhárítására alkalmas rakéták indítására.
Az angoloknak a Vanguard-class jutott, tengeralattjáró elhárító irányított torpedókkal.
Az Egyesült Államok Virginia-class tengeralattjárókat fog bevetni, amely talán torpedók tekintetében elmarad előzőleg említett vetélytársától, viszont a nukleáris robbanófejjel is felszerelhető híres Tomahawk rakéták kárpótolják hiányosságáért.

missiles-min

A megalkotáskor a teljes és tökéletes játékélményt megcélozva, tenger mélyén kell majd keresni az ellenségeket hanglokátor és egyéb felderítő készülék használatával, de közben óvatosnak kell lenni, mert ellenfeleink is ugyanezt fogják csinálni ránk vadászva. A helyzetünket a legkisebb hang is feladhatja, így figyelnünk kell, mikor és hol aktiváljuk a hanglokátort, de ezeken felül egy torpedó indítása vagy akár a test sziklán vagy jégtömbón való megkarcolása is könnyen felfedhet minket ellenfeleink előtt, ami a végünket is jelentheti. Ez a játék, az igazi harcászati lángelméknek való!

29354499_1840237772676844_7813584479162486921_o

Segédlet az irányításhoz


Törd meg a csendet a Jeges tengeren!

3 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s