Hírek

IS-7 hadművelet – második ciklus bővebben

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Az IS-7 event-et rendületlenül végigszenvedni kívánó játékosok a bizonytalanságba ugranak, mivel mind a T-34E, mind a(z) IS-7 megépítésének módja ködbe burkolózik, a minimális (szinte 0 – a szerk.) információ miatt, amit arról hivatalosan közölnek.
Hogy megkönnyítsük ezen elhivatottak dolgát megpróbálunk minél több valós és hasznos információt összegyűjteni, hogy ezzel is segítsük a magyarokat. (és mindazt aki eljutott ide és tud magyarul v. használni egy szótárat, esetleg a jobb felső részen található nyelvválasztót 😛 )

A hozzávalókat(neve továbbiakban: vas) olyan földi csatákban kaphatod (járműre megfelelő tierben) amiben eléred legalább az 50%-os aktivitást, a csata végét nem kell megvárnod. (Nem minden ilyen csatában ad) Viszont a kiugráskor a hangárban kiírt aktivitásod nem egyezik meg a csata végi aktivitással, a rendszer az utóbbi szerint ad vasat. (nyerni nem kell, az hogy az 50%-ot mennyivel léped túl nem számít)

A játék csak 9-10 percenként ad ládát, így ha egy csatában ládát kapsz, akkor a kövi csatában el kell töltened 9 percet, hogy abban is kapj ládát. Csak csatában töltött idő számít, de fel lehet osztani bármennyi részre. (Tehát kapsz ládát, mész egy 4 perces csatát, akkor a köviben csak 5 percig kell benn lenned, hogy utána ládát kaphass (50% activity és a megfelelő tier meglegyen))

Csatánként a rendszer 1-3 vasat ad (a 3 nagyon ritka) T-34E-re, IS-7-re ez 2-5, teljesen random. Naponta csak 50 alkalommal ad a játék alkatrészt. (Így naponta 50-100 (T-34E) vas szerezhető) A napok 02:00-kor ‘resetelőnek’. (újraindulnak)

Figyeljetek rá, hogy a line-upotokban csak az adott tier követelményének megfelelő járművek legyenek, mert hiába nem mentek be vele, ha van más tier-ü is,  “bebugzódhat” és lehet hogy azért nem ad.

A ‘vas’ képe hibás, ezt a képet csak a próbákon használták (a TF2-böl van) csak elfelejtették átcserélni, majd ki lesz javítva. (már kicserélték egy kicsit átphotoshopoltra :P)

A különböző harckocsidarabokat tervek alapján kell megcsinálnod, minden ilyen darabnak más nyersanyag(hozzávaló) követelménye van.

A ritka nyersanyagokat is random adja, az esélye pedig úgy van beállítva, hogy a szükséges partszám`megszerzésekor a ritka nyersanyag megkapásának esélye 100% lesz, úgy azért nem kell külön száz csatákat lejátszani. (a esély megszerzett vasanként növekszik)

A T-34E megépítéséhez körülbelül 80-90 vas kell.

A megkapott darabokat a workshopban láthatod:

Egy komolyabb alkatrészet több hozzávalóból kell összerakni, az alkatrészhez szükséges adott hozzávalókat is megtekinthetitek: 

Az adott sorok egy receptet jelentenek(a képen 10 külön recept van, mind 4 külön hozzávalót tartalmaz), csak a helyes recept jelent megépített alkatrészt így minden kék modulnál rá kell jönni a helyes receptre. (Amint megtudjuk megosztjuk az oldalon)
A helytelen recepteket a játék random generálja így ha van olyan recepted ami ismerősödnél nincs(v fordítva) akkor az tuti fals.

A recepteket külön postokba helyeztük, hogy ne legyen akkora káosz.

Itt találjátok a T-34E helyes recepjeit.

Itt találjátok a IS-7 helyes recepjeit.

A cikk folyamatosan frissül amint új infokat tudunk meg.

3 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s