Hírek

Új pálya: Vietnam

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Az 1.85-ös frissítésben új pályák is érkeznek, mind a pilóták, mind a harckocsizók számára. Ma az utóbbit fogjuk bemutatni, amely egy vietnámi Hội An települést fog ábrázolni.

A pályát már  a nagyobb csatákra is készen tervezik négyzet alakú 4 km-es oldalfalakkal. Ez lehetőséget biztosít, hogy minden tierben és akár később új nagyobb csatákat is le lehessen bonyolítani rajta, anélkül hogy csak simán bejárhatóvá kéne tenni, a nem harckocsizásra tervezett területeket, mint ahogy ez több régi pályánál látható. (Poland, EE, stb)

A terület három részre osztható.

Délen van egy település, ami tökéletes lesz ‘városi’ harcokhoz, a közelharcok kedvelői biztosan ki fogják használni. Az utcák szerkesztésekor figyelembe vették a jelenlegi városi pályák közkedvelt részeit is, így az egyenes utcák megszerkesztésére törekedtek, ahonnan majd a nehéz harckocsik akár kilométerről is bombázhatják egymást, míg könnyebb harctársaik a mellékutakon kerülve az ellenfél oldalába juthatnak. (mint Poland-en, EE-n vagy Normandy-n)

Az északi rész hegyekkel van telítve, a ‘hulldown’ harcmodorra tökéletes terep. Amerikaiak és németek ezen előnyt kihasználva itt felvehetik a versenyt a szovjet harckocsikkal, azok hátrányainak kiaknázásával.


A két területet egy mocsaras vidék választja el egymástól amelyet védeni könnyed feladat, de mindenkinek többször meg kell gondolnia, hogy rátéved-e az ingoványos talajra, ugyanis itt a gaijin hihetetlen magasra állította a talajellenállási értéket, ami azt jelenti, hogy még a leggyorsabb harckocsik megszenvednek majd az itt való átkeléssel.

A pályának egyik vége egy hatalmas óceánnal végződik, így majdan a hajókat is felhasználva alkalmas lehet a minden harcnemet felvonultató csaták lebonyolítására is.


Összes magyar cikk az 1.85-ös frissítésről!


Forrás: War Thunder

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s