Hírek

Századaktivitás fejlesztése (frissítve Q&A-vel)

Fejlesztett Századaktivitás mechanika

Alapjaiban fogjuk megváltoztatni a századaktivitás mechanikáját a következő frissítésben. A századaktivitás eredetileg azért lett bevezetve, hogy a játékosok könnyebben lássák egy század mennyire aktív és a parancsnokok így könnyebben látják ki mennyire aktív a századjukban, a századcsatákon kívül. Ezen célra megfelelő volt a rendszer, de van rajta mit fejleszteni. A játékosok véleménye mindig az volt, hogy az aktivitásnak többnek kell lennie egy számnál, és hasznosnak kell lennie a játékosnak aki kapja. Nos mivel mi is így gondoltuk, a következő frissítésben átalakítjuk a mechanikát!

Az aktivitás-pontok, amiket a tagok szereznek mostantól beforgatható egy különleges jármű fejlesztésébe, így a századok egyesült erővel oldhatnak fel új repülőt, tankot és hajót.


Aktivitás

Egy játékos Aktivitása az elmúlt 14 napban összeszedett aktivitás-pontok összegéből áll. Egy ilyen pontot kap minden 200 RP-ért a játékos, amit normál csatákban szed össze.

Hogy aktivitást szerezz, nem kell Század Csatákban rész venni, elég egy század tagjának lenni és normál csatákat játszani.


1.87-ben érkező Század Járművek

A következő járművek válnak kifejleszthetővé 1.87-ben.

Mindhárom jármű normál jutalommal rendelkezik, azaz nem prémium gépek.

Ha egy játékos elhagyja a századát, és csatlakozik egy másikba, az elköltött Aktivitás-pontjait illetve a már kifejlesztett járműveit természetesen megtartja. Ezáltal nyugodtan ki lehet lépni egy századból és belépni egy másikba anélkül, hogy teljesen elölről kellene kezdeni a fejlesztést.


Aktivitás számításának változásai

Az aktivitás-pontok számításának menetét megváltoztatjuk: 3 naponta kapunk majd pontot az eddigi 14 nap helyett. A maximum összeszedhető pont meg lesz növelve az eddigi 120-ról, és intervallumát kiterjesztik 3 napra az eddigi 24 óráról. Ettől fogva nem lesz “muszáj” naponta játszani a maximális pont összeszedéséért.

3 naponta minden olyan tag, aki az adott időszakban aktív volt, pontokat fog kapni a háromból kiválasztott jármű egyikének fejlesztésébe. A pontok mennyisége két változótól függ:

  • A játékos aktivitása a század átlagaktivitásához képest.
  • A tagok által összegyűjtött aktivitás összege.

Azon játékosok, akik nem léptek be a játékba / nem szereztek aktivitást az adott időszakban, nem kapnak jutalmat.

A század tagjai által összesen összegyűjtött aktivitásnak is lesz maximum értéke, amelyet elkölthetünk a 3 nap alatt.

A járművek fejlesztése

A játékosnak mindenképp egy század tagjának kell lennie ahhoz, hogy kifejleszthesse ezeket a járműveket. Beléphet már létező századokba, vagy alapíthat egy újat.

Az új járművek fejlesztése független a “fő” fejlesztéstől, az alap fejlesztéstől (amit most is csinálunk). Tehát ha a játékos az amerikai ágban egy III. rangú tankot fejleszt, és ezzel egy időben elkezdi fejleszteni az M901 ITV-t, a kapott RP mindkét jármű fejlesztését segíteni fogja.

A tagoknak nem feltétlenül kell egyszerre ugyanazt a járműve fejleszteniük, mindenki eldöntheti melyik tetszik neki a legjobban.

Azon játékosoknak, akik nem szeretnének csatlakozni egy századhoz sem, Golden Eagle-ért megvehetőnek tervezzük a járműveket. Továbbá ha egy jármű részben ki lett fejlesztve, a GE ára arányosan csökken.

Ez az új funkció az 1.87 “Locked on!” frissítés részeként fog érkezni a közeljövőben.


Kérdések és válaszok:

Q: Hol lesznek a század-járművek a fejlesztési fában?

A: A prémium járművek közé lesznek helyezve, de a prémium járművek arany színe helyett zöld színt kapnak.


Q: Ezek a járművek fognak bármilyen plusz jutalmat adni Századcsatákban?

A: Nem.


Q: Ahhoz, hogy egy amerikai század-járművet fejlesszünk, amerikai gépekkel kell játszani, vagy lehet más nemzetekkel is? Ugyanolyan típusú járműveket kell használni, vagy lehet mást is?

A: Mindegy melyik nemzettel játszol, ugyanúgy lehet fejleszteni mindegyik század-járművet. Az aktivitás-pontok gyűjtéséhez csak arra kell figyelni, hogy annyi RP-t szerezzetek, amennyit csak tudtok.


Q: Ahhoz, hogy egy VI. rangú század-járművet fejlessz, szükséges előtte a VI. rang feloldása?

A: Nem, bármelyik járművet fejlesztheted az adott rang feloldása nélkül.


Q: Milyen hosszú időt vesz igénybe egy VI. rangú század-jármű kifejlesztése egy hagyományos VI. rangú járműhöz képest?

A: Nem lehet pontosan megmondani. Függ többek között a tagok számától, a tagok átlagaktivitásától, és a saját aktivitásunktól is.


Q: A kiképzőszázadok tagjai is kapnak majd RP-t?

A: Igen, a kiképzőszázadok tagjai is ugyanúgy kifejleszthetik majd a század-járműveket.


Q: Mik a tervek a jövőre?

A: Új járműveket fogunk hozzáadni.


Q: Ha alapítok egy századot amiben egyedül vagyok, akkor kifejleszthetem a század-járműveket?

A: Megteheted, de rengeteg időbe fog telni.


Q: Az tagok aktivitásának összege miként befolyásolja a század-jármű kifejlesztését?

A: A jutalom ezen összeg alapján kerül kiszámításra. Tehát amennyiben egy századnak 10 tagja van, és mindegyikük szerez 100 aktivitás-pontot, a jutalom az összeg, azaz 100 alapján lesz számítva.


Q: Ha megszerzek egy járművet, utána pedig elhagyom a századot és nem lépek be egy másikba, megtarthatom a járművet?

A: Igen megtarthatod, nem kell újra kifejlesztened. Továbbá elkezdhetsz fejleszteni egy járművet, majd ha kilépsz mielőtt befejeznéd, és nem lépsz be egy másikba, a már megszerzett RP elmentődik, viszont nem tudod tovább fejleszteni amíg nem lépsz be egy másik századba.


Eddigi 1.87 cikkek a War Thunder Info-n

Kategóriák:Hírek

Tagged as: , ,

2 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s