WT vicces

War Thunder vicces: láthatatlan ellenfelek

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Megszokhattuk, hogy a “War Thunder vicces” témáját, egy WT bug (hiba) adja, de most az a ritka eset állt elő, hogy az adott hiba javítása szabta meg az eheti témát és időpontot is, mivel örömmel jelenthetjük be, hogy a Gaijin, közölte, hogy a hibát okozó problémát javították, az többet nem fordulhat elő. (Reméljük tényleg nem fog.)

[Frissítés: olvasói jelentések szerint a hiba továbbra is fennáll, továbbiakról folyamatos tájékoztatást fogunk nyújtani.]

A hibáról elég keveset tudunk, nagyjából fél éve, az 1.83 érkezésével jelent meg a játékban, az új textúrákkal. Hogy a hibát mi okozta arra feltehetőleg a gaijin is csak most jött rá és javították is.

A probléma a következő volt: a hiba miatt, a játékosok harckocsijainak textúrája részben vagy teljes egészében eltűnt ez pedig megnehezítette felderítésüket és a rájuk való célzást is, AB-ben, RB-ben pedig szinte lehetetlenné tette, Akinek a járműve ezen hibát ‘megkapta’ az garantáltan killszámának legalább másfélszeresét tudta okozni, és kapta meg a “cheater” (csaló) megbélyegezést a teljes ellenséges csapattól.

Reméljük ezen hibának örökre vége, és sosem kell majd vele újra találkoznunk (hát mégsem). Képgaléria az esetről, rákattintva vetítésben teljes méretben megtekinthetitek őket.

Már személyes bizonyítékom is van, hogy a hibát nem sikerült javítani:

Ha további vicces jeleneteket/bugokat akartok látni tekintsétek meg a többi WT vicces cikkünket, illetve látogassátok meg facebook oldalunkat.


War Thunder Vicces

2 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s