Hírek

Leopard 2A5: A várva várt erősítés

A Leopard 2A5-el a 2017-es április bolondjai eventen részt vevők már ismerősek lehetnek, hiszen ott bukkant fel először a harckocsi és most végre valóban bekerül a német harckocsi ágba az 1.87-es frissítésben, mint a legnagyobb szintű német MBT.

Lényegében: Ez a modernizált verziója a Leopard 2 MBT-nek. A fő különbség a kettő között a jobban kidolgozott torony, de legszembetűnőbben a torony elején.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A War Thunderben a Leopard 2A5 fogja képviselni a német földi erőket az új VII. szintű harckocsik között. A Leopard 2A4 után lesz, mint kifejleszthető harckocsi. A fő fegyverünk a jól ismert 120 mm-es Rheinmetall L/44 ágyú lesz. Ez a Leopard variáns viszont megkapja az egyik legerősebb lőszert a játékban a DM33-as lőszert ami akár 480 mm vastag páncél átütésére is képes.

A torony is sok változáson esett át. Az lövegpajzsot teljesen átdolgozták és a torony elejére és oldalára masszív üreges páncél modulokat raktak ami rengeteg extra védelmet biztosít a harckocsi számára. Ezek a modulok elpusztíthatatlanok és az ERA-val szemben több lövést képesek kibírni. A többrétegű páncél szerkezet egy első védelmi falként szolgál ami a HEAT és az ATGM elleni találatok kivédésére szolgál.

Ezeken a modulokon kívül ugyan azt a torony páncél kiosztást találjuk, mint az előző Leopard variánson, de az összetétele a páncélnak jobb. A torony elejének a csücske is védve van – ami 600 mm-t véd kinetikus lőszerek ellen és 850 mm-t kémiai lőszerek ellen.

news_leopard_2a5_com_018d01656754550df44d32ebcf7eee4b

A torony páncél mellett a test páncél is erősödött. A német 2A5 nem kapott plusz páncél modulokat, ezért egy új anyaggal kombinálták a test páncélt ami komoly védettséget biztosított főleg HEAT lőszerek ellen.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A Leopard 2A5 úgy néz ki, hogy egy olyan jármű lesz amit érdemes lesz megszerezni. Jó mobilitás, halálosabb az ágyúja, mint az elődjének és egy tökéletesen kidolgozott védelmi rendszer az új torony dizájnnak köszönhetően.

Kategóriák:Hírek

Tagged as: , ,

2 replies »

  1. Visszajelzés: War Thunder Info

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s