Hírek

World War mode: jutalmak

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Mint már olvashattátok, hosszú 5 éves várakozás után, végre jön a World War mode minden játékos számára.
(Sajnos) Nem sikerült olyanra, amilyenre eredetileg tervezték, de a Gaijin kompenzál érte, a legaktívabb játékosok, akik próbálják a WWM ezen kezdeti open beta időszakát jutalomban részesülnek.


Időpontok

World War-ban részt venni, csak csúcsidőben lehet majd, ezzel a Gaijin azt akarja megakadályozni, hogy egy fiókkal többen (vetésforgóban) játszva előnyre lehessen szert tenni.
Lesz egy amerikai (nekünk hajnali) és egy európai (délutáni) turnus, előbbi hajnali 3 órától reggel 9 óráig tart, míg a számunkra fontosabb délután 4 órától éjfélig. (május 14-én a EU turnus 13 órától kezdődik)
Az európai turnusnak(EU) kedden és szombaton, míg az amerikainak (NA) szerdán és vasárnap lesz elérhető a WWM.
(A turnus csak időszakot jelöl, ha valaki teljesen ráfügg a WT-re, vagy csak éjszakás nem jelenti azt, hogy ö európai lakhelye miatt nem tud részt venni a kedd és vasárnap hajnali nyitásokon.)

A csaták helyszíne folyamatosan változni fog az alábbi táblázat szerint

május 14 (EU) [kedd]
május 15 (NA) [szerda]
Vitebsk
május 18 (EU) [szombat]
május 19 (NA) [vasárnap]
Nordwind
május 21 (EU) [kedd]
május 22 (NA) [szerda]
Új*
május 25 (EU) [szombat]
május 26 (NA) [vasárnap]
El Alamein
május 28 (EU) [kedd]
május 29 (NA) [szerda]
Nordwind
június 01 (EU) [szombat]
június 02 (NA) [vasárnap]
Vitebsk
június 04 (EU) [kedd]
június 05 (NA) [szerda]
El Alamein
június 08 (EU) [szombat]
június 09 (NA) [vasárnap]
Új*

{EU: 16.00 → 24.00; NA: 03:00 → 09:00 | magyar idő szerint}

*Bevezetésre kerül, majd a WWM-be egy új pálya is ennek nevét még nem ismerjük. (itt lehetséges, hogy csónakok/hajók is lesznek)

A szezonális jutalmak június 10-én kerülnek kiosztásra. (pontos időpontot nem közöltek)


Jutalmak

A world war csatákon való jutalomszerzéshez elég már pár csatát is játszani, ugyanis az első győzelemnél, amiben az adott játékos legalább 6 percet tölt, több mint 50%-os aktivitással kap egy ‘battle trophy’ ládát.
Ez a 3. az előbb leírt követelményeknek megfelelő győzelemnél megismétlődik, de az itt kapott ládába már tartalmazhat back-up-ot és 500%-os booster-t is.

‘Battle trophy’ láda:
A szokásos, amit az ember csata után néha szokott kapni, általános tartalma 15,000 ezüst, vagy egy random order, néha ad boostert vagy wager-t, millióból egyszer pedig 1,000,000 ezüstöt vagy kis járműre modifikációt/talizmánt. (Itt ez annyival módosul, hogy a modit/talizmánt az egyik csatába bevihető járműre fogja adni)

Utolsó nap:
/*Az utolsó nap különleges lesz, ekkor egy nagy rohamot akar előidézni a gaijin*/ Változtak a feltételek, minden eseményen lehet szerezni “utolsó napi” ládát, ehhez a napi(adott eseményhez kötődő) score listában első 50 játékos egy járműves ládát kap (ami a WarBond store-ban van 3400-ért) , további 100 (51.-150.) dekorációs ládát, míg a 151.-től a 400. helyezettig mindenki egy kupon-t egy matricára, hogy mi lesz pontosan a matrcia, azt majd a gaijin később tudatja velünk.

Ládák tartalma:
Járműves láda: Hawk H-75A-2 (Ger), I-29 (USSR), M8 (USA), Cruiser Tank Grant I (Britain) [kuponban, ami eladható a marketen]
Dekoros láda: PPD mod. 1934/38, Beretta Model 38, Reising M50, Type 99 sniper, Owen Machine Carbine, Mauser M98K [szintén kupon]


Főnyeremény:

Lássuk mi lesz a főnyeremény, és hogyan lehet megszerezni.

Ehhez az utolsó naphoz hasonlóan score-t kell gyűjteni. Ezen gyűjtögetés és a pontrendszer (elvileg) megegyezik az eventes pontrendszerrel, tehát, ugyan az, mint pl helicopter vagy Simulator csatában. (Előbbiben első oldalon szerepel egy magyar játékos Vasokol500 is, szóval ő biztosan tudja mi a pontos receptje a sikeres szereplésnek)

(Ahogy nézem, a pontgyűjtéshez nagyon sokat kell játszani és minél több lion-t [ezüstöt] gyűjteni. Azt, hogy ez a base ezüst, vagy a szorzókkal (premium fiók, premjármű, stb) feltolt érték nem tudom. A győzelmi plusz 50% rajta van, a boosterek biztos nem – a szerk. )

A századok is gyűjthetnek pontot, ehhez a századnak indítania kell egy hadszínteret, itt a részt vevő tagok, saját maguk mellett a századnak is gyűjtik a pontokat.


A díjazás az alábbi táblázat szerint fog történni:

Egyéni

HelyezésNyeremény
1 – 500AMX 50 120 kupon*
501 – 2000Spitfire kupon**
2001 – 4000Járműves láda
4001 – 7500Dekoros láda

*Az AMX az 1.89-ben beérkező (eredeti AMX 50 testes) AMX 50 Surblindé lesz.

**Spitfire F. Mk IXc: négy Hispano Mk.II, 4.7-es BR.

Század

HelyezésNyeremény
1 – 25 század
első 20 tagja
AMX 50 120 kupon*
1 – 25 század
20 – 40 tagja
Spitfire kupon**
1 – 25 század
40 – 80 tagja +
26 – 50 század
első 40 tagja
Járműves láda
Első 70 század más jutalmat nem kapó tagjaiDekoros láda

Másik út:

A csatákért War Badge / War Ribbon (továbbiakban WR) is kapható (még nem tudni, mi alapján) ezt Június 19 és Július 5 között tudjuk beváltani, az alábbi áron: (Az AMX coupon kivéve)

  • Spitfire F.Mk IXc coupon = 60 WR
  • World War trophy (jármű) = 30 WR
  • World War trophy (decor) = 20 WR

Mint látható az AMX-ért is elég az első 500-ba, a Spitiért az első kétezerbe bekerülni, ami annyira nem nehéz feladat, annak aki viszonylag jól játszik és van ideje legalább a saját turnusát végigjátszani.

Természetesen már több helyen is jelezték, hogy a régi nagy csalók is újraaktivizálták magukat. Illetve megint meg fognak jelenni a 0-24-es fiókok, akik az event minden egyes percét ki fogják használni.

Mivel pontot legjobban a lejátszott csaták növelésével tud gyűjteni az ember, ezért ha ezek nagyon nagy számban jelennek meg, akkor egy munka/iskola mellett játszó játékosnak (“akinek van mellette élete”) esélye sem lesz a nagyobb díjak megszerzésére. Reméljük a kisebb díjak még ekkor is vonzani fogják az embereket. (A spitfire is nagyon jó gép például.)


5 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s