Hírek

Átdolgozott kitüntetés(medál)rendszer

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves olvasó!

Új medálok jönnek a játékba, a mostaniaknak egy része pedig törölve egy másik átnevezve lesz.

Példa az új medálokról

Érdekesség, hogy a vörös csillag és a sarló kalapács használatától továbbra sem határolódik el a gaijin, pedig azok is tiltott önkényuralmi jelképnek minősülnek.
Az ügyet már egyszer régebben felvetettük az illetékeseknek, állítólag abban az országban, ahova a gaijin be van jelentve, engedélyezett az említett jelképek nyilvános viselése és használata. [szégyen – a szerk.]
(Javítás: nem azt állítom, hogy ezzel bűncselekményt követ el a gaijin, a hasonló öu. jelképek használata számos műben jelen van, annak történelmi kereteket adva, a problémám a kettős mérce, a WT-ben rengeteg tengelyhatalmi jelkép vagy csak cenzúrázva vagy egyáltalán nem szerepel, köztük rengeteg magyar illetve olyanok is, amik egyáltalán nem tartoznak az öu. jelképek közé.)


Régi jutalmak

Mint már említettük, a régi jutalmak egy része törölve lesz, illetve sokat át is neveznek. A gaijin biztosított róla mindenkit, hogy az átnevezett medálokat azonnal megkapja mindenki, aki a előző átnevezés előtti nevűt birtokolta. (Ezt jelenti az “átnevezés”.)

A változások listáját itt tudjátok megtekinteni.

A bal oldalon a régi a jobb oldalon az új név található, ahol a jobb oldalon “delete” van azokat törlik a játékból.

A törölt medálok eltűnnek azon játékosok profiljáról is, akik addig azt birtokolták, a játékosok az új medálok megszerzésében kompenzálva lesznek.


Új jutalmak

Rengeteg új medál kerül a játékba, még a rengeteg eltörlésével is számuk majdnem háromszorosára nő, 65-ről 186-ra. Ez tartalmazza az újonnan érkezett nemzetekhez tartozó medálokat is, utoljára a franciák kaptak.

Mostantól a feltételek sokkal átgondoltabbak és kidolgozottabbak lesznek, megszüntetve a régi ‘random’ rendszert, amivel nem nagyon lehet “ráfeküdni” egy-egy medál megszerzésére.

Bevezetésre kerül egy “nehézségi szint rendszer” is. Ebben lesznek könnyebben és nehezebben megszerezhető medálok, utóbbihoz sokkal több játéktudás, odafigyelés és legfőképpen idő kell majd, persze a legnagyobb jutalmakat is ezek fogják adni, ami akár titulus is lehet.


Az új rendszerrel hamarosan™ a játékban is találkozhatunk, amint az összes új medálhoz sikerül képet, és (megszerzési)feltételt biztosítani. Addig is, ha valaki szeretne megszerezni egy medált, amit majdan törölnek (hogy csináljon róla fotót hogy neki megvan, vagy nemtudom) neki is van még ideje rá, nem kell megijedni.

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s