Hírek

Operation Shipyard: H-34 és Whirlwind P.9

Whirlwind P.9 – egy kísérleti próbajármű, mely közvetlen elődje a Whirlwind Mk. I nehézvadásznak. Fejlesztése 1937-ben kezdődött, a Whirlwind szériának ezáltal rengeteg ideje volt, hogy az angliai csata során a németekkel harcoljon. A fegyverzete négy 20mm Hispano Mk. I gépágyúból áll az orrban elhelyezve. Ezek elegendő tűzerővel ruházzák fel légi, földi, valamint könnyebb tengeri célok ellen is.

image
image

A méretéhez képest egész mozgékony és könnyen kezelhető. A játékban a britek III. rangú, BR 3.7/4.3 (AB/RB) prémium nehézvadászaként található meg.


A H-34 Choctaw nem újdonság a War Thunder játékosai számára, hiszen már találkozhattak vele a francia ágon. Ezúttal a H-34 “hazatér” az amerikai ágba, (V. rang, BR: 8.0) eltérő fegyverzettel. A Choctaw 1955-ben csatlakozott haditengerészet, 1956-ban pedig a légierő kötelékébe.

image
image

Az amerikai verzió a franciától fegyverzetben különbözik. Elérhető fegyverzetkészlet például: AGM-12 Bullpup ATGM 20mm-es gépágyúkkal, géppuska “Mighty Mouse” rakétákkal, géppuskák, 20mm-es gépágyú, HVAR rakéták.

Az Operation Shipyard event leírása holnapra várható.


Forrás: War Thunder

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s