Hírek

Magyar harcjárművek közeledő reneszánsza online játékokban

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Játékosok!

A magyar harckocsik egyre több második világháborús témájú online játékban tűnnek fel. Ez a stratégiai játékoknál már szinte megszokott, de újabban már olyan ‘fps’ harckocsicsatákat ‘szimuláló’ játékokban is feltűnnek a magyar harcjárművek, mint a Tank Force, vagy a Battle Tanks: Legends of World War II. *

Magyar harckocsival már a legnagyobb ilyen jellegű játékban a World of Tanks-ban is találkozhatunk. A Toldi és a Turán premiumként, jelenleg a német fán foglal helyet, van amikor ingyen is megszerezhető.

Habár megoszlanak a magyar fa bekerülésének közelségéről a vélemények, az olasz-magyar fa WT-s kukázásával, eléggé megnőtt az esélye, hogy a WarGaming játékában fogunk legközelebb magyar harckocsifával találkozni.

A játékosközösség már szinte mindent előkészített, adatoktól kezdve, modelleken át hivatalos dokumentumokig, a fáról promóciós cikkek és videók is készültek.


Persze a War Thunder habár számban sokkal kisebb, de lelkesedésben és elhivatottságban ugyanannyira kiemelkedő magyar játékosközössége sem tétlen.

A meghiúsult közös fa után, újra munkához láttak elkészült a magyar földi és légi ág is. Természetesen hiteles dokumentumokkal alátámasztva, minden játékbeli értékkel ellátva, még adatkártyát és a gaijin logikája szerint számolt átütési értéket is kaptak.


Magyar harckocsi fejlesztési fa


Magyar repülő fejlesztési fa


A linkekre kattintva megtekinthetitek és szavazatotokkal támogathatjátok a tervezeteket, hozzászólhattok, ajánlhattok további járműveket, módosításokat, de akár matricákat vagy egyéb autentikus díszítőelemeket is és persze véleményeteket is megoszthatjátok.
(Természetesen ezekhez be kell jelentkeznetek a jobb felső sarokban.)

Külön fel szeretnénk hívni mindenki figyelmét, hogy a lenyílómenükben egyesével is meg lehet tekinteni az adott járműveket, és azokról elolvasni egy rövidebb áttekintést, emellett pedig szavazni is lehet, hogy az adott járművet szeretnétek-e látni a magyar fában.

Ezúton és alkalommal is szeretnénk megköszönni mindenki munkáját, aki szabadidejéből áldozva elkötelezettül küzd és dolgozik, hogy a magyar harcjárművek is képviseltessék magukat az online játékok egyre bővülő terében.


* Az említett játékok a Ground War: Tanks nevű játék imitációi, amit elvileg a WoT-ot készítő, majd a kiadás után kirúgott fejlesztők készítettek, mai napig elérhető, bár játékosszáma a War Thunder-ét sem éri el.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s