Hírek

Életbe lépett BR és gazdasági változások — 2019. Október

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves olvasó!

Életbe léptek az előző cikkünkben említett BR változások, illetve gazdasági újraegyensúlyozás és jutalmazási rendszer átalakítások is történtek.

Az új rendszerrel egyszerűsítették a jutalmazási rendszert.

  • Mostantól a foglalásért járó jutalom felére csökkent Simulator földi csatákban.
  • Ugyancsak itt kompenzációként a találatért, segédkezésért járó jutalmak 50, míg az elpusztított harckocsiért járó jutalom 30%-kal növelve.
  • Mostantól az RP szorzó nem csak a következő harckocsi fejlesztésénél, de a modifikáció fejlesztésnél is számít. (Pozitív és negatív irányban is.)

Ezek mellett megváltoztatták a lőszerek költségét, és szinte minden jármű javítási költségét.

A lőszerek esetén szinte mindenhol pozitív változás tapasztalható, a ‘talán’-ra is rálövő “trigger-happy” játékosoknak sem kell így már annyira félteniük a pénztárcájukat egy-egy csata után, a légvédelmesek pedig már nem lesznek annyira rákényszerítve, az alap lőszerbefűzés használatára.

Megérkezett a szokásos jármű újraegyensúlyozás is, ezúttal a javítási költséget és a jutalmazási szorzót változtatták.

Megállapítás:

A szorzók szinte mindenhol nagy mértékben csökkentek, leszámítva pár helyen a légi AB-t. A német és angol repülök szorzója SB-ben nagymértékben nőtt, úgy látszik ezen nemzetek repülőivel, a gaijin vágyánál kisebb arányban játszottak. RB-ben hatalmas arányú csökkenés tapasztalható, szorzók esetén, ez a másik két mód esetén is így lenne, csak ott a megnevezett példák fentebb tartják az átlagot.

Általános megállapítás, hogy a javítási költségek AB-ben csökkentek, míg SB-ben nagy mértékben nőttek. A két legjobban járt nemzet Japán és Franciaország.
A szokásoknak megfelelően az új nemzetet felfokozott állapota után elkezdték ‘nerfelni’, így javítási költségben legrosszabbul Kína járt.
Kiemelendő még, Németország légierejénél egy nagyobb csökkentés, míg a szovjetek repülök SB-ben és a olaszok repülőinek javítási költsége minden játékmódban átlagon felül nőtt.


A táblázatból további információkat olvashattok le, megnézhetitek a változásokat járművenként és löszerenként, illetve az összegzéseket is áttanulmányozhatjátok. (Néhány jármű nevét a gaijin elfelejtette beleírni a táblázatukba, ha tudjátok biztosan, melyik jármúról van szó, aminek neve üresen szerepel írjátok meg nekünk hozzászólásban, vagy elérhetőségeink egyikén.)

Táblázat


1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s