Hírek

Tervezett BR változtatások — 2020. Április

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

A legutóbbi BR változtatás januárban volt. Az elég erősen érintett több nemzetet is, és voltak köztük kevésbé érthető esetek. A jelenlegi annál sokkal elfogadhatóbb lesz. Minden járműtípus esetén csak pár negatív példát lehet felhozni.

Repülőknél a Tupolev bombázókat, amik a jelenlegi BR-ükön is viszonylag erősek voltak, most pedig még lejjebb kerültek.

Harckocsiknál már rosszabb a helyzet ott egy újabb pofont adtak a Shermen-eknek ezúttal 76-os M4A2 és a 75-ös M4A3E2 (Jumbo) helyzetét nehezítették meg azzal, hogy 5.0 helyett 5.3-ba kerültek. (Utóbbi nem is olyan régen még 4.7 volt.)
[Pont ma viccelődtem azzal, hogy már unom, hogy T-34-85-tel meg M18 Hellcat-tel folyamatosan Tiger II-k, meg Jagdtigerek ellen kell mennem, erre mikor kimondtam elnéztem oldalra és láttam hogy van a csapatunkban van 3 Jumbo, aminek a 75-ös ágyúja még oldalról is alig tudja belőni a Tiger II-t.]

Talán a legérthetetlenebb egyes hajók változtatása, az Omaha osztályú Raleigh és a Svetlana osztályú Krasny Krim cirkálók BR-jének csökkentése.
A Raleigh rengeteg HP-val és 10 db 152 mm-es ágyúval rendelkezik, a Krasny előzőben annyira nem jeleskedik, de a 15 db 130 mm-es ágyúja közeli távolságból(< 6-8 km) bármit pillanatok alatt darabokra szed. Ezen hajók még a toptierek számára is problémát jelentenek sok esetben, most pedig le kerülnek a cirkálók belépő BR-jébe. (Hozzáteszem pl a Krasny Kavkaz már eddig is abban a BR-ben volt a 4 db 180 mm-es ágyújával, ami legtöbb természetes ellenfelét[ugyanazon BR] egy lövéssel megsemmisíti.)Táblázat

A változások a harckocsik és a vízi járművek fülön láthatóak.

A táblázat frissült a törölt változások kihúzottan, az újak kékkel kiemelve láthatóak.


A táblázat megnyitása új ablakban

3 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s