Hírek

[“Strategist” event] Lübeck (F 224)

A Lübeck (F 224) egy Köln-osztályú fregatt amit az 1960-as években építettek és egyike az első, második világháború utáni nagyobb német hajóknak. A játékban a “Strategist” nevű összerakós event egyik nyereménye lesz.


Háttérkép letöltés: 1920×1080 2560×1440 3840×2160

Előnyök

  • Elegendő tűzerő
  • Jó mozgékonyság
  • Még több torpedóvető

Hátrányok

  • Gyenge védelem
  • Kisebb kaliberű torpedók

image

Története

A Lübeck (F 224) a hat Köln-osztályú fregatt egyike, melyeket a Blohm & Voss cég épített. A Köln-osztályt elsősorban ellenséges kísérőhajók és tengeralattjárók leküzdésére tervezték, amihez rendesen fel is fegyverezték. Főfegyverzete két 100 mm-es ágyúból áll, melyet hat 40 mm-es Bofors ágyú és torpedók és mélységi bombák egészítenek ki.

A Lübeck (F 224) 1963 júniusában a Köln-osztályú fregattok közül ötödikként állt szolgálatba, egészen 1988 decemberéig, amikor eladták a törököknek alkatrészként.


image

A játékban

A Lübeck (F 224) egy event prémium fregatt lesz Tier II-ben. A már játékban lévő Köln (F 220) testvérhajójaként sok tekintetben hasonlítanak egymáshoz: mozgékonysága és tűzereje ugyanolyan jó mind a kettőnek.

A különbség a torpedókban rejlik. A Lübeck (F 224) négy torpedóvetővel rendelkezik kettő helyett és azok forgathatóak a Köln (F 220) statikus torpedóvetői helyett. Ugyanakkor a torpedók kalibere és hatótávja alacsonyabb, azaz a Lübeck (F 224) inkább közelharcban fogja otthon érezni magát.


Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.


A Lübeck (F 224) a hamarosan induló “Strategist” összeszerelős event négy nyereményének lesz egyike. Az event részleteit a hét folyamán fogjuk megtudni.


Forrás: War Thunder

Kategóriák:Hírek

Tagged as: ,

2 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s