Hírek

[“Strategist” event] Sd.Kfz. 251/10

Az Sd.Kfz.251/10 a közismert német második világháborús féllánctalpas egy kései változata 37 mm-es harckocsi-elhárító ágyúval felszerelve. A játékban a “Strategist” nevű összerakós event egyik nyereménye lesz.


Háttérkép letöltés: 1920×1080 2560×1440 3840×2160

Előnyök

  • Nagy tűzgyorsaságú fegyverzet

Hátrányok

  • Gyenge védelem
  • Átlagos mobilitás

image

Története

Az Sd.Kfz. 251 a páncélozatlan Sd.Kfz. 11 alapján került kifejlesztésre, és 1939-ben állt szolgálatba. Eredetileg páncélgránátosok szállítása volt a célja, ebből kifolyólag páncélzata csak repeszek és könnyűfegyverek ellen véd. Összesen 15 ezer példánya készült az Sd.Kfz. 251 különböző változataiból.

Az egyik ilyen változat volt a /10, mely megnövelt tűzerőt adott a szakaszok fedezéséhez. A Wehrmacht 1944-ig használta, ez idő alatt több, mint 300 darab épült.


image

A játékban

A Sd.Kfz.251/10 természetesen a németeket fogja erősíteni, Tier I-ben. A jármű ereje a tűzerejében van, a nagy tűzgyorsaságú 37 mm-es ágyúval könnyen leküzdhetőek lesznek az ellenséges járművek.

A mobilitást átlagosnak mondható, elegendő ahhoz, hogy könnyen pozíciót váltsunk, de elsőnek aligha fog odaérni bárhova is. A páncélzata csak kézifegyverek és repeszek ellen véd, így igyekezzünk mindig rejtve maradni.


Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.


Az Sd.Kfz. 251/10 a hamarosan induló “Strategist” összeszerelős event négy nyereményének lesz egyike. Az event részleteit a jövő hét folyamán fogjuk megtudni.


Forrás: War Thunder

Kategóriák:Hírek

Tagged as: ,

3 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s