Hírek

Új játszható nemzet: Izrael!

A 2.11 “Ground Breaking” frissítéssel az izraeli légi fejlesztési fa előszele érkezik két prémium repülő formájában.A következő frissítéssel megérkezik az izraeli légi fejlesztési fa zárt bétája, mely ekkor még pusztán két repülőből fog állni. A teljes fa csak a decemberi frissítésben jön. Nem Tier I-től fog indulni, de a legkisebb Tier és a fa feloldási követelményei (mint a helikopter fáknál) még ismeretlenek. Szintén nem tudni, hogy mikor lesz vége a zárt bétának, melybe jelenleg bejutni csak az új izraeli prémiumok vételével lehetséges. A földi, illetve a helikopter fejlesztési fák pedig valamikor ezután érkezhetnek.

Decemberben a légi fa érkezésével párhuzamosan el fogják rejteni az egyéb fákban lévő légi prémiumokat (francia F-84F és Vautour), így ha tulajdonosai szeretnénk lenni ezeknek a ritkává váló gépeknek, a hamarosan érkező leárazás jó időpont lehet a megvételükre. A földi, illetve a helikopter fejlesztési fák érkezésekor ugyanez fog történni a földi járművekkel (Magach 3, Sho’t Kal Dalet) és a Peten-nel, amik bár jócskán később lesznek elrejtve, ugyanúgy jó ötlet lehet most megejteni a vételt ha nem szeretnénk lemaradni. A három Merkava az amerikai fában fog maradni (és esetleg duplikálva lesz, mint pl. a brit→francia D.520, az amerikai→kínai LVT(A)(4) (ZiS-2) vagy a szovjet→kínai ZTQ62 volt), mivel a Merkava-k Market járművek.


Spitfire LF. Mk. IX (Ezer Weizman)

Az egyik legsikeresebb Spitfire változat izraeli színekben. A különleges festése Ezer Weizman-hoz tartozik, egy veterán RAF pilótához aki először az Izraeli Légierő parancsnoka, majd az ország elnöke is lett.

A festés mellett egy picit egyedivé teszi, hogy elérhető lesz a repülőn az új, egyébként svájci 80 mm-es Oerlikon Oe82 rakéta, melynek kumulatív robbanófeje 300 mm-es átütéssel rendelkezik.

A frissítés érkezésétől kezdve lehet megvásárolni, eddig úgy tudni 30$-ba fog kerülni.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.


A-4E Skyhawk

A Douglas A-4E Skyhawk kései variánsának izraeli változata. A fegyverzetet lecserélték 2x 30 mm DEFA gépágyúra, meghosszabbították a farokrészt és egy fékezőernyőt raktak bele. Örökölte kiváló támadórepülő vénáját a korai variánstól, így ugyanúgy elérhetőek lesznek rajta a bombák, FFAR és Zuni rakéták, kiegészítő gépágyúk, illetve az AGM-62 Walleye irányított bomba is.

A frissítés érkezésétől kezdve lehet megvásárolni, eddig úgy tudni 60$-ba fog kerülni.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.


Forrás: War Thunder

Kategóriák:Hírek

Tagged as: , ,

4 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s