Hírek

Téli játékok

Február 9. 16:00-tól Február 12. 08:00-ig

Kedves játékosok!

Kezdődik a lassan aTéli Olimpia és ezért mi is kapunk Téli Játékokat a War Thunderbe. Lássuk mikor és mivel szolgálnak a War Thunder Magyar rajongóinak is!


Tankverseny

Dühös motorok és csikorgó fékek. Csúszós jég és trükkös hó. Éles fordulatok és nagy sebesség. A tankversenyek visszatértek!

A verseny győztese 15 ezer SL-t (Ezüst Oroszlán) kap. Csak azok a játékosok vehetnek részt, akik legalább egy db BR 3.0-ás földi járművel rendelkeznek.


Curling

A “Curling” misszió célja, hogy egy csatlós páncélozott oszlopot vezessen be az ellenséges tüzérség elé a befogási zónába. A befogási zónához vezető úton a tankok sebezhetetlenek a játékosok által, de amikor az oszlopok eléri a befogási zónát, a játékosok lehetőséget kapnak az ellenséges harckocsik elpusztítására.

Mindkét csapat játékosai elpusztíthatják egymás tüzérségét a szövetséges páncélozott oszlopok ösvényén, vagy megzavarhatják az ellenséges csapatot, megsemmisítve az ellenséges repülőgépeket. A befogási zónában minden megsemmisített harckocsi lelassítja a terület elfoglalását, így a páncélozott járművek megsemmisítésére összpontosíthattok a befogási területen. Csak a játékosok koordinált akciói adhatnak győzelmet a csapatnak!

A II-IV. rangú repülőgépek vehetnek részt.


Biatlon

Vegyél részt a Biathlon különleges eseményen is! Akarsz-e a célba rohanni a dicsőség lángjában vagy megakadályozni, hogy az ellenség elérje az ellenőrzőpontokat? Vagy talán inkább egy kiegyensúlyozott futást és fegyveres játékot szeretnéd? Ez a szórakoztató Arcade esemény végtelen taktikai lehetőségeket kínál Neked!

A II-IV. rangú repülőgépek vehetnek részt .

 


Forrás: War Thunder

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s