Hírek

Tier VI repülők és önvezérelt rakéták a War Thunderben

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Már a 20 tieres rendszerben vártuk nagyon a modernebb repülőket, most úgy látszik, hogy ezt végre több éves várakozás után megkapják a pilóták, ugyanis az 1.85-ben bekerül három premium (már eddig is a játékban lévő) repülő önvezérelt levegő-levegő rakétával, ezek mellett pedig majd a jövőben a játékban köszönthetjük az első hangsebesség feletti repülőgépeket. Nemzetenként ez a MiG 19PT, az F-100D Super Sabre és a Javelin Mk.9
Nem kell aggódni a játék motorja {elvileg} fel lett készítve, most már ezen járművek fogadására is {igaz valami kicsit megrogyasztja őket pár napja}, ezen változásokat már pár nagyfrissítéssel ezelőtt eszközöltük, viszont még finomítgatásra volt szükség. A hangsebesség feletti repülésnek ezen régi motorral sem kell már semmilyen problémát okoznia

“Kezdetben nem akartuk behozni az önvezérelt rakétákat (Ezt akkor még állították is, hogy soha nem fogják őket behozni. Ennyit tud változtatni a pénz, srácok ha bármit szeretnétek a játékba csak küzdeni kell érte, és egyszer valóra vállhat.), mert azok játékosok tehetsége közti különbséget anulálják, de mivel akkora volt az elégedetlenkedés, ezért még is be fogjuk azokat vezetni a játékba. A próbák már tavaly elkezdődtek a funkcióval kapcsolatban, és most az 1.85-re a játékosok is hozzáférhetnek majd a célkövető rakétákhoz.”
Azonban ezekkel sem lesz easy mode a játék. Ezen rakéták még nagyon nehezen fogták be a célt, viszont annál könnyebben vesztették el, már a legkisebb maneuver-rel ki lehetett térni előlük, ha azt az ember jó időben hajtotta végre. Arról nem is szólva, hogy a rakéta elindításához a célon nagyon sokáig kellett tartani a gép orrát, és közel is kellett hozzá lenni. Arról se feledkezzünk meg, hogy ezen rakéták hatótávja nagyon alacsony és még sebességük sem annyira kiemelkedő, így még azok repülővel való legyorsulása is lehetséges.

A rakétákat a helicopterek is megkapják, így ez új színt fog vinni a helicopter küzdelembe. Ezek a gépek ugyanis nem rendelkeznek olyan jó mobilitással, hogy az önvezérelt rakéták elől könnyedén kitérjenek ez pedig az eddiginél sokkal könnyebbé fogja tenni a likvidálásukat.
Ez persze az hozza magával, hogy a helicoptereknek is új funkciót kell bevezetni a védekezésre, ezt kifejleszthető modulként fogjuk megoldani. Azt hogy jelenleg tart-e felénk rakéta pedig egy új legénységi képesség felhúzásával már idejekorán közölni fogja velünk a játék, így akinek van sok aranya és nem sajnálja ezekre költeni már a patch bevezetésének napjától a tökéletességig kiélvezheti az új funkció adta előnyöket.
(Ha nincs elég aranyad ennyi mindenre, a store-ból tudsz magadnak venni)

A store-ban még figyelmes lehetsz új tier 5-ös premium repülökre is, ezek a játékban már bent lévő gépek önvezérelt rakétákkal ellátott változatai, a majdan új repülőket kapó nemzetek számára


Kérdések az új funkciókkal kapcsolatban (FAQ)

Modernebb repülők, mint az F-4/F-16/F-22/Su-27, stb. bekerülnek valaha a játékba?

A bekerülésük nem lehetetlen, de ehhez a játék további fejlesztése és próbák szükségesek. Emellett pedig egy repülő bevezetése nem jelenti az összes fegyver bevezetését, ami azon szerepelt.


 Fejlettebb hadászati bombázók bekerülésére, mint a Tu-95 vagy a B-52 van esély?

Nem gondoljuk, hogy ezeket be kellene hoznunk a játékba, de támadógépek be fognak kerülni.


Radarokkal és radarvezérelt fegyverzettel mi a helyzet?

Ha a játékba való bevezetése nem olyan nehéz feladat, akkor meg fogjuk próbálni, de ahhoz az is kell, hogy annyira le tudjuk egyszerűsíteni, hogy a játékkal játszó játékosok is megértsék. 


Elég korszerű helicopterek vannak a játékban, az azokra felszerelt még modernebb fegyverzetek nem fogják még jobban felborítani a játékmenetet?

Igaz, hogy a helicoptereken fejlettebb fegyverek voltak (AIM-9L, R-60), De motorjuk is gyengébb volt, és nem is voltak annyira mozgékonyak. A repülőgépnek ott lesz mozgékonyságbeli előnye, míg a helicopternek a fejlettebb fegyverzete, biztosabb bemérésű és nagyobb hatótávú rakétája. Szerintünk ez nem fogja az egyensúlyt még jobban felborítani, főleg hogy a helicoptereket nagyon modern elhárítórendszerekkel tervezzük felszerelni.


A repülők is kapnak valamilyen elhárítórendszert?

Ezt majd a repülők bemutatása után tudjuk csak megmondani.


Az önvezérelt rakétákat olyan gépek is megkapják majd, amik a játékban már benn vannak és a valóságban aktívan használták rajta?

Ha a játékban is fel tudjuk rá szerelni igen.


Hozni fog ez bármilyen BR változásokat a már eleve bent lévő repülőknél?

Az új repülők BR-jét fogjuk úgy megválasztani, hogy az a legjobban szólgálja majd a játékba való beilleszkedésüket. Ne aggódj ezen új repülők nem lesznek lelőhetetlenek a már ben lévő repülők számára sem.


A tier VI már egyszerre mindenki számára elérhető lesz, vagy csak bizonyos kiválasztottaknak?

Egyszerre minden játékos számára elérhetőek lesznek.


Egyéb nemzetek is kapnak tier VI-os gépet?

Még dolgozunk rajta.


Ez hogyan változtatja meg a robbanómotoros gépekre fordított figyelmet?

1930-től az 1950-es évek gépeiig továbbra is fognak majd bizonyosak a játékba kerülni valamilyen mennyiségben. 


Lesz a játékban hangrobbanás? (Eddig nem volt, Me 163-at ki tudtuk csavarni hangsebesség fölé két legéppuskázott szárnyvéggel, de semmi.)

Igen, hang és fény is lesz.Egyéb hírek


Forrás: War Thunder

Kategóriák:Hírek

Tagged as: , , ,

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s