Hírek

A War Thunder ezentúl csak az easy™ cég gépátvizsgáló programával fog elindulni.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves olvasó!

Az 1.91-es frissítésben egy újabb gépátvizsgáló programot feltelepítése lesz szükséges a War Thunder elindításához.

A programot a launcher a tervek szerint automatikusan telepíteni fogja, viszont lehetséges, hogy a utána külön jogokat kell majd neki adni, vagy ha vannak védett mappáink, azokról a védettséget el kell távolítani (elég, ha a programnak teljes hozzáférést adunk az adott védett mappákra/fileokra). Ugyanis a játék, addig nem fog elindulni, amíg a program át nem vizsgálja a teljes számítógépünket. (A vizsgálatot, akkor is végezni fogja, mikor a játékunk nem fut, tehát nem kell attól félnünk, hogy drasztikusan megnőne a játék elindulásághoz szükséges idő.)


Easy™ cég, botrányoktól terhes

Az easy™ cég rendelkezik nem egy botránnyal is sajnos, több multiplayer (többjátékos) játék is szerződést kötött vele, a szolgáltatás viszont nem volt minden esetben hibátlan.

A program több esetben is csalásnak hitt vírusirtó programokat, a Viusal Studio-t, mind a Sony, mind a Adobe videoszerkesztőjét, stream készítéséhez szükséges alkalmazásokat, a listát még hosszasan lehetne sorolni.
A cég minden esetben elnézést kért, és ígérték, hogy javítanak rajta, de a banolt játékosok csak egy töredéke kapta vissza a játékát, így ez nekik nem volt akkora vigasz.
(Reméljük a program már túljutott a kamaszkorán és nem lesz további igazságtalan banhullám.)


Még egy kémprogram a gépünkre

A gaijin agent már eddig is végezte a gépünk átvizsgálását, hogy ezután is folytatni fogja-e ezt a tevékenységét vagy ezt a műveletet teljes mértékben átveszi az easy nem tudni. A program dokumentálni fogja a gépünk tartalmát és folyamatait. (Ezt sajnos tőlük, a gépünkre való betörés nélkül, is megszerezhetik csalással (hack) vagy pénzzel.)

Sajnos a másik botránya a cégnek, mikor felhasználók millióinak adatait szerezték meg tőlük bizonyos multivállalatokhoz köthető alapítványok.
(Az eset kapcsán szintúgy egy közleményt kaptunk csak, miszerint nem tudják hogyan történhetett, többet nem fog előfordulni.)


A játék a 1.91-es frissítés után csak a program állandó futása mellett fog müködni. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a frissítés telepítésével a kockázatokat megértette, és hozzájárult a gépe tartalmának folyamatos átvizsgálásához (megfigyeléséhez). Az adatokat a cég bizalmasan kezeli.

(Valószínűleg frissített EULA-t is alá kell majd írni. – a szerk.)

A fejlesztők külön üzenetben felhívják a játékosok figyelmét, hogy továbbra is maradnak tolerált modok, ezeket viszont a program érzékelheti csalásnak, az ilyen esetben bekövetkezett tiltásokért a gaijin nem vállal felelősséget, a tiltást nem fogja semmilyen esetben visszavonni.
Megkérnek minden játékost, hogy a következő időszakban a legbiztonságosabb, hogyha eltávolítanak minden modot a játékukból. (jobb esetben a gépükről is), legalább addig míg a programot optimalizálják, hogy felismerje melyik modokért nem jár tiltás.
(Hogy gamemaster-t idézzek, az 1.91-ben inkább ne használjunk modokat.)

Legegyszerűbb letörölni a játékot mindenestül (mappástól, a képeket mentsük le pendrive-ra, vagy töltsük fel cloud-ba), majd újra feltenni, tisztán üres mappába, akkor biztos nincs veszély.

Az eset miatt a Valósághűbb járműnevek mod fejlesztése is szünetel. Megkérünk mindenkit, hogy törölje le a programot a gépéről, ha nem szeretné a fiókját veszélyben tudni. (hogyan kell törölni)

Frissítés!

Válasz a fejlesztőktől.

‘A új programmal kapcsolatban nagyon sok kérdést kaptunk, ami a biztonságos modokat, a egy gépen használt több fiókot, a barátnál való belépést, a játékosok adatainak biztonságát, a program megbízhatóságát, a számítógép leterhelését és sok más témát is érintett.

Ezeknek nagy részére jelenleg nem tudunk válaszolni, viszont minden felmerült ügyben megkeressük a fejlesztőket, az összes komolyabb kérdést egyben egy Q&A formájában meg fogjuk válaszolni hamarosan™, megpróbáljuk még az 1.91 érkezése előtt. (De nem ígérik, hogy sikerül.) ‘

Amint az új Q&A nyilvános lesz, annak lefordított változatát közölni fogjuk új cikkben a wtinfo oldalán.


Újabb információk. Nem lesz azonnal az 1.91-ben

A easy programmal kapcsolatos bizonytalanságok és a hamis észlelések potenciális esete miatt az easy nem lesz azonnal kötelező az 1.91 érkeztekor.

Ezzel időt adunk, hogy a modokat és külső programokat (overlay, afterburner, OC, OBS, stb) használó emberek tömegét ne tiltsa a program, illetve a bevezetés első heteiben történő tiltásokat, jelentés esetén, felül fogjuk vizsgálni, hibás tiltás esetén a fiókot visszaállítjuk.

[Az első próbák alapján az Overclock (a gép egyes egységeinek hivatalos programmal való ‘húzása’) okozott problémát, a easy kötelező használatáig ezt javítják, addig használatától eltanácsolnak mindenkit az 1.91-es WT futtatása közben.]

7 replies »

    • Hát ha nem valós jailbait-ek akkor nem. Egyébként jailbait pornót egyáltalán ne tarts a gépedet, ha csatlakoztatva vagy az internethez. (meg amúgy se)
      [Ha a jailbait alatt ugyanazt értjük.]

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s