Hírek

Rooikat 105: Macska még nagyobb karmokkal (Frissítve egy új szekcióval!)

image

A Rooikat 105 a dél-afrikai Rooikat páncélozott harcjármű továbbfejlesztése, amit az 1990-es évek közepén hoztak létre az alapmodell tűzerejének növelésére. Hamarosan a War Thunder játékosai is megszerezhetik az 1.97-es frissítés után!


image

Röviden: A Rooikat 76 erősebb testvére hőkamerával és egy 105 mm-es ágyúval felszerelve.


Előnyök

 • Mozgékonyság és tűzerő tökéletes kombinációja
 • Hőkamera
 • Prémium

Hátrányok

 • Gyengén páncélozott


Története:

Miután a Rooikat 76-ot gyártani kezdték az 1990-es évek elején, a dél-afrikai mérnökök folytatták a fejlesztést. Egyebek mellett ekkor vetődött fel a 105 mm-es GT-7 beszerelése, így született a Rooikat 105.

Fejlesztése 1994-ben kezdődött, és csak egyetlen prototípus épült. A dél-afrikai hadsereg (SANDF) a számára tartott bemutató után úgy döntött, hogy nem szükséges a fejlesztett változat, bőven elég az alap Rooikat 76 is.

Így a Rooikat 105-tel az exportpiacon próbáltak szerencsét, ám hiába a NATO-kompatibilis 105 mm-es ágyú, nem aratott sikert, és a sorozatgyártás sem indulhatott be.A játékban a Rooikat 105 egy új VI. rangú brit prémium jármű lesz, ami az 1.97-es frissítéssel fog bekerülni. Mint már említettük, a legnagyobb különbség a Rooikat 76-tal szemben az ágyú: a 76 mm-es GT-4 ágyút egy 105 mm-es L7 variáns, a GT-7 váltotta le. Ebből adódóan a lőszerválaszték is nagy mértékben szélesedett az előddel szemben. Emellett hőképalkotó kamerával is felszerelték, hogy az éjszakai harcot megkönnyítsék.

Nem meglepő módon ennek a hátránya az lesz, hogy a megnövekedett súly a régi erőforrással együtt rontja a mozgékonyságot az alapmodellhez képest.


Háttérkép letöltés: 1920×1080 2560×1440 3840×2160


Előrendelés – Rooikat 105 csomag

Pre-order - Rooikat 105 Pack

A csomag tartalma:

 • Rooikat 105 (VI. rang, Nagy-Britannia) – elérhető az 1.97-es frissítés után.
 • 15 napos prémium fiók
 • 2000 GE
 • Előrendelői bónusz: “Caracal” matrica
 • Előrendelői bónusz: “Iron Claw” cím
 • 59.99
 • STORE

Forrás: War Thunder

Idelent pedig egy új szekciót indítok:

Minden általam írt devblog alatt lenne egy bővülő lista, hogy az adott frissítésben mik azok amik valószínűleg benne lesznek, vagy épp 1000%, hogy nem jönnek. Természetesen ezek a soron következő frissítésre (esetünkben 1.97) vonatkoznak, kivéve ha mást írok oda. A lista frissítésekor mindig legfelülre írom hozzá az újakat, így könnyebb megtalálni ha hosszúra nyúlik a lista.

2 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s