Hírek

Battle Pass járművek: P-39Q-25

Háttérkép letöltés: 1920×1080 2560×1440 3840×2160

Az amerikai P-39Q-25 prémiumként érkezik a francia fába, melyet a Battle Pass harmadik szezonjában lehet megszerezni.


image
image

Története

Az amerikai Bell P-39 “Airacobra” vadász Q szériája volt a legutolsó, és egyben legnagyobb számú változata. Hasonlóan az ezt megelőző N szériához, a legtöbb példányt a Szovjetunió üzemeltette, de megtalálható volt az USA, Franciaország és Olaszország légerejében is.

A P-39Q-21 és Q-25 modelleken próbálták ki először a 11.7″ (~30 cm) széles négytollú légcsavart. Ez növelte a végsebességét, cserébe kissé csökkentette a gyorsulási képességét. Ezen két modell legfőbb használója azonban a de Gaulle-i Szabad Francia erők volt, akik 1942-ben a Torch hadművelet után kapták meg azokat és egészen 1944-ig használták, amikor Republic P-47D Thunderbolt repülőkre cserélték.A játékban

A francia fába III rangjába érkezik az új prémium P-39Q-25, melyet a Battle Pass harmadik szezonjának keretein belül lehet majd megszerezni.

Repülési jellemzői szinte megegyeznek a már a játékban lévő egyéb P-39Q gépekével – gyors, jól manőverezik, valamint alacsony és közepes magasságokon is kiválóan használható. Fegyverzete a szovjet P-39N-0-hoz hasonló – egy 37 mm-es, csak HE lövedékekkel ellátott M4 ágyút két 12.7 mm-es Browning géppuska egészít ki.

A már játékban lévő számtalan P-39-estől ez a modell a négytollú légcsavarjában és az 500 fontos bomba hordozásának képességében különbözik.


Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.


Hamarosan megtudhatunk minden információt a Battle Pass harmadik szezonjáról, beleértve mind a négy jutalom járművet. A francia P-39 mellett a másik három díj egy amerikai nehézharckocsi, egy szovjet cirkáló, illetve egy sokak által várt, svéd gyökerekkel rendelkező könnyűharckocsi lesz az olasz fában, bár nem olasz járműről beszélünk.


Forrás: War Thunder

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s