Hírek

Battle Pass járművek – Sd.Kfz. 251/22

Háttérkép letöltés: 1920×1080 2560×1440 3840×2160

Az Sd.Kfz. 251/22 a német Sd.Kfz. 251 féllánctalpas egy variánsa, mely már ismerős lehet a játékosok számára az Sd.Kfz. 251/10-ről. A negyedik Battle Pass egyik fizetős jutalmaként fog bekerülni a játékba.


Előnyök

  • Pusztító tűzerő
  • Prémium

Hátrányok

  • Gyenge védelem
  • Átlagos mozgékonyság

image
image

Története

1944-re a Wehrmacht már nem tudta ellátni csapatait olyan mennyiségű páncéltörő eszközzel, mint azt tette a háború elején, így Hitler személyes utasítására mindenre páncéltörő ágyút kellett szerelni, amire csak tudtak. Az Sd.Kfz. 251 féllánctalpas ezzel elérkezett utolsó variánsához, a /22-höz. (A /23 már nem épült meg.)

Az új ágyú egy 75 mm-es Pa.K. 40 lett, felépítménye hasonló az Sd.Kfz. 234/4-en használthoz, ugyanakkor ezt az alvázat sokkal inkább megterhelte a súlya, ami miatt gyakoriak voltak a lerobbanások. Bár hatékonynak bizonyult, a Vörös Hadsereget nem állította meg, így a gyártásának aránylag hamar vége szakadt. A jugoszláv haderő által zsákmányolt példányokat egészen az 1950-es évekig használták.A játékban

Az Sd.Kfz. 251/22 a negyedik Battle Pass egyik fizetős, prémium jutalma lesz. A német fába érkezik, Tier II-be.

Az alváz már ismerős lehet az event jutalom Sd.Kfz. 251/10-ről, csak épp az ágyúja a kis 37 mm-es helyett ezúttal egy 75 mm-es ágyú, sokkal nagyobb tűzerővel felruházva a féllánctalpast. Sajnos itt meg is áll a pozitívumok sora, ugyanis aránylag nagy súlya igencsak lerontotta a jármű mobilitását, páncélzata pedig tüzérség és géppuskák ellen talán éppen meg tud védeni, de ha a nyitott részen, vagy bármi nagyobbal találnak el, hamar harcképtelenné tudnak tenni.


Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.


Forrás: War Thunder

Kategóriák:Hírek

Tagged as:

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s