Hírek

Küszöbön az áttörés!


A jelenleg zajló őszi leárazás és születésnapi események sorába egy újabb csatlakozik, mely nyereménye egy kései háromszínű MHN “Hinterhalt-Tarnung” álcafestés a Sturmtigerhez. Az eseményen való részvételhez azonban már rendelkeznünk kell a Sturmtigerrel.


Az esemény november 10. 12 órától november 16. 12 óráig tart.


“Imminent Breakthrough” esemény

Más játékosokkal összedolgozva kell számítógép-irányította ellenfelekkel megküzdeni, amihez különböző előre megadott járműveket lehet használni.


Sturmtiger

Bár ez az önjáró tarack eredetileg épületek és erődítmények elpusztítására lett tervezve, a 38 cm rakéták 135 kg TNT robbanóanyaggal felszerelve járművek ellen is borzasztóan hatásos.

A hosszú újratöltési idő közben sem kell unatkozunk, ugyanis bármikor átválthatunk egy másik járműre.


Goliath

A Goliath egy lánctalpas, távolról irányítható akna. Páncélja természetesen nem tud megállítani semmit, de kis mérete által észrevétlenül meg tudja közelíteni a célpontját.

A légi drónokhoz hasonlóan itt is lehetőség lesz átváltani rá, majd vissza egy adott billentyűvel, illetve egy másikkal lehet majd felrobbantani azt.


7.5 cm Pa.K. 40

A leggyakoribb második világháborús német vontatott páncéltörő löveg, lövedékei minden akkoriban használt szövetséges harckocsit le tudtak küzdeni.

Amennyiben van legalább egy csatára kész és nem használt példány, arra bármikor át lehet váltani a csata közben. Irányítása azonos a normál földi egységekével azzal a különbséggel, hogy nem mozgatható, csak az ágyúja.

Ha elpusztítják, a játékos visszakerül a Sturmtigerjébe, és kis idő elteltével újraéled a löveg.


3.7 cm Fla.K. 36

A légvédelmi feladatokat pedig ilyen lövegekben tudjuk ellátni. Irányítási és újraéledési mechanikájában azonos a páncéltörő ágyúval.


Fw 190 és Bf 109

A Luftwaffe két legendás repülője, a “Messer” és a “Fóka” is rendelkezésünkre, áll ha a levegőből szeretnénk légi vagy földi célokra támadni. A földi árkád csatákból átemelt játékmechanikával találkozhatunk, 3 megsemmisített célpontért cserébe egy “normál” Bf 109 G-10, Bf 109 G-14, Fw 190 A-8 vagy Fw 190 D-9 repülőbe ülhetünk be, 8 megsemmisített célpontért pedig bombákkal felszerelt Fw 190 F-8 jár.


Egyéb tudnivalók

  • Az eseményt az “Events and Tournaments” / “Események és bajnokságok” fülön (jobb oldalt) találhatjuk meg majd november 10. 12 óra és november 16. 12 óra között.
  • Az eseményen való részvételhez már rendelkeznünk kell a Sturmtigerrel.
  • A győzelemhez minden célpontot el kell pusztítani a megadott időn belül.
  • A kései háromszínű MHN “Hinterhalt-Tarnung” álcafestéshez 3 győzelem szükséges. Az álcafestés egyből aktiválódik a fiókon, és nem kupon formájában kapjuk meg.
  • Az előrehaladásod itt tudod követni: Profil → Achievements/Eredmények → Imminent Breakthrough.

Forrás: War Thunder

Kategóriák:Hírek

Tagged as: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s