Q&A

Q&A (2018.Január)

Kedves Játékosok!

Újabb Q&A-hez érkeztünk. A téma a repülők és hangok lesznek, a kérdésekre válaszol: Vyacheslav Bulannikov.


Általános


Q: Van terv a Ki-200 kettéválasztására ezzel kibővítve a japán tier V-ös repülök listáját? Esetleg az ágyú cseréjének lehetőségét hozzáadni? A test mindkettőnél ugyan az, csak az egyik (jelenleg játékban lévő) Type 5 30mm ágyúval van ellátva, míg a másik a Ho-105 30mm-essel. Ezzel széleskörűbb használatot eredményezne, és talán jobban meghozná a kedvet a japánokkal való repülésre. (és ezzel megérné behozni tank RB-be is)

A: Nem gondoljuk úgy, hogy szükséges lenne bővíteni a japán repülő ágat. Az 1.75-ben már behoztuk az F-40-es Sabre-t a Japánokhoz, ami szerintünk sokkal érdekesebb (mint egy új ágyú használatának a lehetősége egy már meglévő repülőn)

 


Q: Mi fog történni az angol DB.7 és D.521 prémium repülőkkel? Láthatjuk majd ezek francia megfelelőjét kifejleszthető járműként? Mi a helyzet a Hawk 75-tel (Francia P-36) amit a játék filejai között találtak?

A: DB-7 nem kivétel (?). Már két Hawk így is van a játékban: H-75A-1 and H-75A-4 (a kérdés még valószínűleg a frissítés előtt született)


Q: Mi a döntés a Sturmtiger esetében? Ezek a nagy kaliberű ágyúk nagyon élvezetesek és népszerűek!  Jöhet majd hasonló premium vagy rejtett járműként?

A: Ha lesz is hasonlóképpen, mint a BM-13. Azt nem ígérjük, hogy a csatákban is hatékony lesz. Még nincsenek tervek, de a Sturmtiger valószínűleg egy későbbi eventen megszerezhető lesz.


Q: Az olaszoknál nagyon kevés a prémium repülő, lehet ebben változás?

A: Igen, tervezünk további gépeket, de még nem tudjuk melyik lesz.


Q: Jönnek majd a háborús Seafire variánsok? Jelenleg van egy nagy űr a Sea Hurrican és a Firefly/Firebrand között, ahova a Merlin motoros Seafire Mk I., Mk II., Mk III. simán beférne. Apropó, a Griffon motoros Seafire XV bekerül valamikor? Esetleg valamelyik a franciákhoz premiumként?

A: A Seafire Mk I., Mk II., Mk III. tervben van.


Q: A legtöbb nemzet elég hatékony légvédelmekkel rendelkezik 8.0 környékén. Viszont a briteknél a Falcon eléggé kilóg a sorból. Most, hogy már van tier VI, számíthatunk új légvédelmekre az angoloknál?
(pl.: Chieftain Sabre, Chieftain Marksman)

A: Igen tervben van a légvédelmi oszlopok bővítése.


Q: Van tervben újabb toptier repülők behozatala? Jelenleg a tankok úgy jó 10-20 évvel előbbre járnak. Bekerülnek majd további irányított rakétával nem rendelkező repülők, mint: Gloster Javelin, A-4 Skyhawk, Later MiG-17s, FIAT G.91 R/3 or G.91Y, F-86H, Hunter F.6? Illetve ismertebb bombázók: Tu-95, Vulcan, Victor, Valiant and B-52?

A: Igen tervben van, és az említett repülőkből is lehetséges, hogy kerül be egypár.


Q: Az SM.81 után, lehetséges, hogy láthatjuk a német Ju-52 Tante bombázó változatát 1.3 környékén, prémium vagy event járműként? A valóságban vitt 500kg bombát és volt védelmi fegyverzete. A repülő nagyon hasonló az SM.81-hoz és elég közkedvelt gép.

A: Az SM.81 képes 2 tonna bombát vinni, ehhez képest a Ju-52 teljesítménye elmarad, és a repülési tulajdonságai sem alkalmasak csatarepülésre, szóval kifejleszthető biztosan nem lesz, eventre talán.

 


Q: Most hogy a B-24 megjelenését frissítették, van -e új variánsok behozatalára lehetőség? Továbbá, angol prémium Corsair? (a kérdés itt is a frissítés előtt születhetett)

A: Az angol prémium Corsair már a játékba került. Nem tervezünk további B-24 variánsokat a játékba hozni.


Q: Meg tudnátok súgni melyik repülőknek lesz frissítve a textúrájuk a közeljövőben? Spitfire Mk V, Bf 110, P-40, Blenheim vagy Mosquito talán? Mindnek több változata is van, így azok mind frissülhetnek.

A: A Spitfire V már folyamatban van, illetve tervben a P-40 és a Bf 110. Az említettek közül.


 

Q: A Gustav (Bf 109G) vadászoknak bekerülnek majd U5 és U6 variánsai? Én különösen az Mk103-at szeretném kipróbálni a Messerschmitt-eken. Illetve bekerül az orosz 57 mm-es ágyú az Il-28-ra és a Mig-9-re?

A: Vannak tervek rá. (az 57-es orosz támadógépeket már megerősítették, jobban kellenek majd a légvédelmek 7.0-8.0-ban az oroszok ellen)


Q: Van lehetőség a Ki-91 játékba hozatalára? Válaszul a többi nemzet toptier (nem sugárhajtású) nehézbombázóira. Létezett, de már nem volt ideje felszállni.

A: Amennyire mi tudjuk ez a repülő sosem épült meg. (prototípus igen, de a tömeggyártás előtt lebombázták a Kawasaki gyárat) Különben sincs tervben a japán repülőág bővítése


Q: Ha már jönnek a hajók, kerülnek be fejlettebb japán torpedók a játékba, mint például a Type 91? Jelenleg a japánok torpedói a leggyengébbek, és kompenzációjuk sincsen bombával.

A: A Type-4 torpedón gondolkozunk a B7A2 és P1Y számára.


Q: Tervben van a gázturbinás T-64A? Akár premium tierVI-ként. A terv létezett és még próbákon is részt vett. Igaz, mint T-80 prototípus.

A: Mint ahogy az eddigieknél is, új era tankjainál először a széleskörben ismert és sokat használt járműveket hozzuk be és csak utána a prototípsu és tervrajzjárműveket. A T-72 és T-80 család ismertebb variánsai fognak jönni és csak utána az érdekes darabok.


Hangok


Q: Milyen új hangok vannak tervben?

A: Jelenleg a géppuskák és gépágyúk hangját szeretnénk frissíteni. A hangzás a különböző területek és távolságok függvényében változzon. Illetve a tankoknál van terv a motor hangjának változására, behatárolhatóvá téve, hogy merről jön a hang (ahogy repülőknél már van). Hogy mikor még nem tudjuk megmondani. Elég nagy munka így valószínűleg nem egyben, hanem darabokban fog jönni patchről-patchre.
(A beragadó géppuskahangokra is fordíthatnának időt)


Q: Mi a helyzet a Francia tankokkal, sikerült már megszerezni a valós hangjaikat? (jelenleg a legtöbb amerikai tankok, és ágyúk hangjaival rendelkezik)

A: Igen amik léteznek, azoknak már felvettük a motorhangjait és ezzel a legnehezebb része a munkának meg is van. A tény ellenére, hogy nagyon sok jármű nem a valóságos hangjával rendelkezik – mi és a csapatunk rengeteg jármű hangját vettük már fel.


Q: Vannak ‘külsős’ hangok használva a földi járműveknél?

A: Nem, ha a motorhangokról van szó nagyon gazdag repertoárunk van saját felvett hangokból. De az egyéb hangok esetében, mint a lövés, vagy találathangok, akkor igen van lehetőség a “külsős hangok” használatára.


Q: Lesznek új zenék?

A: Igen, már vettünk fel új zenéket, az újévi események után be is vezetjük őket.


Q: Lesznek külön nemzeti hangok, mint “támadjátok az A pontot”.

A: Igen ezen dolgok mindenképpen fejlesztésre szorulnak és mindenképpen dolgozni is fogunk rajtuk.


 

Ti is tehettek fel kérdéseket, illetve a korábbi Q&A-ket is megtekinthetitek a forum-on.

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s