Hírek

Thunder Show – Ezt hívod te NAGY fegyvernek?!

Kedves játékosok!

Újjabb epizódja jött a héten a heti War Thunder – Thunder Show-nak! Nézzétek-élvezzétek! 🙂Nektek is volna olyan videótok, amit szívesen megosztanátok? Egy hősies összecsapásról, egy elrontott akcióról vagy csak egy meglepő helyzetről, ami nagyon jól nézett ki?

Nos, akkor akár ti is bekerülhettek a műsorba! A Thunder Show hetente jelentkező adásához ezeket a videókat gyűjtik össze, és négy kategóriában hirdetik ki a győzteseket, akiknek a videói természetesen be is kerülnek az adásba. A nyeremény minden kategóriában 5000 GE!

A következő kategóriákba lehet jelentkezni:

  • The Most Epic Video – A leghősiesebb
  • The Best Fail – A legszerencsétlenebb
  • The Funniest Video – A legviccesebb
  • The Most Original Video – A legeredetibb

Hogyan tudtok nevezni? Lássuk:

1. Vegyetek fel és rakjatok össze egy legfeljebb 3 perces videót, ami beleillik a korábban említett 4 kategória valamelyikébe. A nevezett videónak a saját munkátoknak kell lennie, emellett első alkalommal publikáltnak, és nem ütközhet szerzői jogokba!
2. Iratkozzatok fel a hivatalos YouTube csatornára: ITT
3. Töltsétek fel a videótokat a saját YouTube csatornátokra, és küldjétek el nekik a linket az a thundershow@gaijin.ru e-mail címre.

A szigorúan ANGOL nyelvű e-mailnek tartalmaznia kell, hogy melyik kategóriában nevezitek a videót, írjátok bele a játékbeli felhasználóneveteket, valamint azt az e-mail címet, amivel regisztráltatok a játékba, így el tudják küldeni a nyereményeteket, ha a ti videótok kerül ki győztesként!

Sok sikert!


Forrás: War Thunder

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s