Hírek

Még további gazdasági változtatások — 2019.április

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves olvasó!

Aki panaszkodott, hogy túlságosan megszokta a játékban levő járművek értékeit, annak panaszát a gaijin meghallgatta.

Rövid egymás utáni sorozatban, átírták járművek BR-jét és összekötögették őket, átírták rengeteg BR-jét, az összesnek átírták az átütését, a javítási költséget, javadalmazást és vásárlási árat átírták egyszer, majd újra átírták rengeteg vásárlási költségét, legénységre rakási és képzettség vásárlási költségét, kifejlesztési (xp) költségét, illetve xp hozamát is, de még itt sem álltnak meg mivel javítási költségüket és javadalmazásukat megint átírják, illetve most az új áldozatuk a lövedékek költségei.

Az egyértelmű, hogy a Gaijin célja, hogy ezen átírások sorozatával, próbálják megváltoztatni, az emberek szokásait, BR, járműtípus, és játékmode választását. Arról, hogy ehhez miért szabadították ránk ezt a változtatás cunamit, csak pletykák vannak.
(Legközkedveltebbek között van az miszerint az elsők nem hoztak elég gyorsan eredményt, illetve, hogy ez egy nagyobb terv része, ugyanis kifogytak az ötletekből és így próbálják azt mutatni, hogy dolgoznak.)
[Az utóbbi időben számok ezreit írták át, és nem véletlenszerű sémában, hanem egy meghatározott terv szerint. Ez rengeteg tervezést, és precíz, idegölő munkával történő kivitelezést igényel, ami miatt most sok vád érheti a gaijint, de az nem, hogy nem csinálnak semmit. – a szerk.]


De akkor lássuk mi is változott


(Ahogy a táblázatból is láthatjuk a legrosszabbul a Simulator repülősök míg egyik legjobban az Arcade harckocsizók jártak. Persze lehet megfigyelni egyéni változtatásokat is, pl a T95 RB és SB nerfét, amit az ember fura szemmel néz, ugyanis a harckocsi nagyon gyenge mobilitása miatt eddig sem rendelkezett nagy közkedveltséggel.)

Hogy lesznek-e még a jövőben további változtatások nem tudni, de most a Gaijin eléggé belehúzott.

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s